Οι συμβουλές που δεν ήξερες για χείλη με όγκο, λαμπερό δέρμα, όμορφα νύχια

Ανάδειξε την καλύτερη εκδοχή σου, φροντίζοντας τις λεπτομέρειες.

18.05.2020

εχεις διαβασει

5 συμβουλές για λαμπερό πρόσωπο από την ειδικό

Μαθαίνουμε συμβουλές για χείλη με όγκο, λαμπερό δέρμα και όμορφα νύχια, θέλοντας να αναδείξουμε την καλύτερη εκδοχή μας.

Χείλη με όγκο

  • Ενώ το κραγιόν τραβάει την προσοχή στις ατέλειες των χειλιών σου, το λιπ γκλος κάνει το αντίθετο: γεμίζει τις γραμμές των χειλιών και τα κάνει να δείχνουν πιο γεμάτα.
  • Προτίμησε ένα ροζ γκλος σε κοραλί ή ψυχρές αποχρώσεις: ταιριάζουν με τα περισσότερα χρώματα, και κάνουν και τα δόντια σου να φαίνονται πιο λευκά.
  • Αφού απλώσεις μια στρώση στην επιφάνεια των χειλιών, βάλε λίγο ακόμα στο τόξο του άνω χείλους και στο κέντρο του κάτω χείλους. Η λάμψη του θα κάνει τα χείλη σου να φαίνονται πιο γεμάτα.
  • Ακόμη, μπορείς να χρησιμοποιήσεις λιπ γκλος με συστατικά όπως κανέλα ή μινθόλη που έχουν ήπιες διογκωτικές ιδιότητες και κάνουν τα χείλη να φαίνονται πιο φουσκωμένα.

Διάβασε επίσης: Τα tips για ζουμερά χείλη που ξέρει η beauty guru

Λαμπερό δέρμα

  • Αναμφισβήτητα η πούδρα σε μπρονζέ αποχρώσεις σε κάνει να δείχνεις φρέσκια και όμορφη καθώς προσθέτει μια λάμψη στην επιδερμίδα σου.
  • Βρες μια απόχρωση που να μοιάζει με το χρώμα που παίρνει η επιδερμίδα σου όταν έχεις μαυρίσει λίγο και χρησιμοποίησε ένα πινέλο για ρουζ. Το πινέλο αυτό σου επιτρέπει να απλώσεις με μεγαλύτερη ακρίβεια την πούδρα στις περιοχές που θέλεις.
  • Για φυσικό αποτέλεσμα μην ξεχνάς ότι πρέπει να δείχνεις σαν να πέρασες μια ώρα κάνοντας ποδήλατο και όχι σαν να κάθισες μία ώρα στο σολάριουμ.

Διάβασε επίσης: Πώς θα αποκτήσω λαμπερό δέρμα σε χρόνο dt (ειδικά για τεμπέλες!)

Όμορφα νύχια

Οι περισσότερες γυναίκες προτιμούν βερνίκια σε ροζ ή γκρι αποχρώσεις επειδή νομίζουν πως είναι κολακευτικές, στην πραγματικότητα όμως κάνουν τα χέρια σου να δείχνουν πιο χλωμά.

  • Να θυμάσαι ότι τα ζωηρά χρώματα με μπλε νότες, τονίζουν τα νύχια σου και κάνουν το δέρμα σου να φαίνεται πιο λαμπερό.
  • Σε έρευνα της εφημερίδας Plastic and Reconstructive Surgery, που σύγκρινε χέρια με βαμμένα νύχια και χέρια με γυμνά νύχια έδειξε ότι τα τελευταία θεωρήθηκαν πιο γερασμένα.

[related id="2809"]

Περισσότερα από Μόδα & Ομορφιά

Best of network

#shapegreece