Οι φόβοι στον έρωτα: Πότε να κάνουμε σεξ; Είναι σωστός για μένα; Κάθε απορία έχει απάντηση ΕΔΩ

Καταρρίπτουμε όλους τους φόβους που μπορεί να σε κρατάνε από το να αφοσιωθείς ειλικρινά σε μία σχέση.

25.09.2019

Γράφει: Ευτυχία Φράγκου

εχεις διαβασει

Καλοκαιρινή σχέση: Όσα πρέπει να ξέρεις αν γνωρίσεις τον έρωτα στις διακοπές

Αυτή η σχέση είναι όντως μια καλή επιλογή;

Είναι μια ερώτηση που κανένας δεν θα μπορέσει να σου απαντήσει προκαταβολικά. Ο μόνος σου σύμμαχός σου είναι ο χρόνος, ο οποίος έχει τη μαγική ικανότητα να τοποθετεί τους ανθρώπους της ζωής σου, στο βάθρο που τους αξίζει.

Διάβασε επίσης: Τόσους συντρόφους χρειάζεσαι μέσα σε 1 χρόνο για να γίνεις ευτυχισμένη

Μήπως είναι πολύ νωρίς;

Έχεις χωρίσει πριν από κάποιο καιρό, δεν είσαι σίγουρη αν έχεις πραγματικά αποθέματα αγάπης, για να δώσεις και να προσφέρεις, ενώ αναρωτιέσαι αν το γεγονός πως τον ξέρεις πολύ λίγο καιρό, μπορεί να αποτελέσει συγκριτικό μειονέκτημα. Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει νωρίς και αργά. Ούτε υπάρχουν αντικειμενικά χρονικά όρια τα οποία αν θέσει κάποιος και τα τηρήσει θα μπορέσει να νιώσει ασφαλής. Μία σχέση είναι ένα ρίσκο, όπως και η αγάπη. Άκου την καρδιά σου και το ένστικτό σου και μην αυτοβασανίζεσαι με ερωτήσεις που δεν σε οδηγούν πουθενά.

Διάβασε επίσης: Τα ευτυχισμένα ζευγάρια μπορούν να απαντήσουν σε αυτές τις 5 ερωτήσεις

Είναι κατάλληλος για μένα;

Αρχίζεις να συλλέγεις πληροφορίες για αυτόν από αυτά που σου λέει, από αυτά που δεν σου λέει και από όλα αυτά που μόνη σου αντιλαμβάνεσαι. Συζητάς με τις φίλες σου, προβαίνεις σε συγκρίσεις με προηγούμενες επιλογές, και η «Ιερα Εξέταση» καλά κρατεί…. Μέχρι εδώ καλά. Μη φορτώνεις όμως τον εαυτό σου, με δεκάδες προαπαιτούμενα και προϋποθέσεις που πρέπει να τηρεί ο άλλος για να σταθεί δίπλα σου. Να είσαι ανοιχτή και έτοιμη να δεχτείς το «λίγο» ή το «πολύ» διαφορετικό από εσένα, γιατί αυτό είναι που θα σε πλουτίσει… Αλλιώς θα έπρεπε να κάνουμε σχέση μόνο με τον εαυτό μας… Όσο πιο πολλά στεγανά θα θέτεις, τόσο πιο δύσκολα θα βιώσεις τον έρωτα. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως πρέπει να αρχίσεις τις εκπτώσεις στα θέλω και στα όνειρα σου. Να είσαι ανοιχτή, σταθερή, ασυμβίβαστη και προσαρμοστική.

Πόσο πιθανό είναι να με απορρίψει και να με παρατήσει στη συνέχεια; Διάβασε τη συνέχεια στη σελίδα 2.

Editor's Picks

Περισσότερα από Καλή ζωή

Best of network

#shapegreece