"Στηρίζοντας την γυναίκα με καρκίνο του μαστού ή γυναικολογικό καρκίνο: Ο ρόλος της οικογένειας"

Webinar από Το Σπίτι του ΜΑΝΑ που συνδιοργανώνεται με την Α' Ψυχιατρική Κλινική ΕΚΠΑ, το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας, Νευροεπιστημών και Ιατρικής Ακρίβειας "Κώστας Στεφανής" και την Περιφέρεια Αττικής.

γυναίκα καρκίνος istock

 Με σκοπό να προσφέρει ενημέρωση και γνώση γύρω από την στήριξη των γυναικών που βρέθηκαν αντιμέτωπες με καρκίνο του μαστού ή γυναικολογικό καρκίνο, το Σπίτι του ΜΑΝΑ, προσκαλεί σε διαδικτυακό σεμινάριο τη Δευτέρα 29 Μαρτίου στις 18:00 με τίτλο: "Στηρίζοντας την γυναίκα με καρκίνο του μαστού ή γυναικολογικό καρκίνο: Ο ρόλος της οικογένειας" με ομιλήτρια την Κλινική Ψυχολόγο - Ψυχοθεραπεύτρια του ΜΑΝΑ Δρ. Αλεξάνδρα Πάλλη.

Το webinar, το οποίο συνδιοργανώνεται με την Α' Ψυχιατρική Κλινική ΕΚΠΑ, το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας, Νευροεπιστημών και Ιατρικής Ακρίβειας "Κώστας Στεφανής" και την Περιφέρεια Αττικής, απευθύνεται κυρίως στα ενήλικα μέλη των οικογενειών και ιδιαίτερα στους συντρόφους των γυναικών με καρκίνο του μαστού, θίγοντας προβληματισμούς και σκέψεις για το ευαίσθητο αυτό ζήτημα. 

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αποστείλουν ανώνυμα ερωτήσεις στο chat του zoom, στο messenger του ΜΑΝΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ στο Facebook ή στο info@manaorg.org, οι οποίες θα απαντηθούν από την κυρία Πάλλη, στο τέλος της ομιλίας.

Το διαδικτυακό σεμινάριο είναι ανοιχτό προς όλους με ελεύθερη και δωρεάν πρόσβαση μέσα από την πλατφόρμα zoom,  στον ακόλουθο σύνδεσμο: 
https://zoom.us/j/94689897378?pwd=bjBmbW9mbHpJaWxGZHM3MXJjRkRvUT09

Meeting ID: 946 8989 7378
Passcode: 325276

Επιπλέον το webinar θα μεταδοθεί με live streaming στο Facebook από τη σελίδα του Οργανισμού ΜΑΝΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ.  

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήστε με τη γραμματεία του ΜΑΝΑ  στο 2107295546 η μέσω email στο info@manaorg.org .

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i