Εμμηνόπαυση: Γίνεται να καθυστερήσουμε τα έντονα συμπτώματα; Η απάντηση είναι ναι!

Ανακαλύψαμε τον απόλυτο συνδυασμό φυτικών εκχυλισμάτων που βελτιώνουν μία από τις πιο απαιτητικές περιόδους στη ζωή μιας γυναίκας.

εμμηνόπαυση iStock

Κάθε γυναίκα την περίοδο της εμμηνόπαυσης έχει μία ιστορία να διηγηθεί όπου τα πράγματα δεν ήταν τόσο ευνοϊκά για εκείνη. Ο λόγος; Τα έντονα συμπτώματα που συνοδεύουν τον εν λόγω κύκλο, όπως εξάψεις, νυχτερινή εφίδρωση, πονοκέφαλοι, εναλλαγή διάθεσης, κόπωση και άλλα, τα οποία τείνουν να επηρεάσουν την ποιότητα της ζωής. Κι αν σου λέγαμε πως υπάρχει τρόπος να αποφύγεις την δύσκολη αυτή κατάσταση, καθυστερώντας και μειώνοντας την ένταση της δυσφορίας σου. Αρκεί μία κάψουλα την ημέρα του "θαυματουργού" MAGNOLIA OFFICIALIS. 5HTP. VALERIAN. RHODIOLA ROSEA των Bio Tonics, που καταφέρνει να σε απαλλάξει από το να διηγείσαι ακραίες και δυσάρεστες εμπειρίες.

magnolia

Η σημασία των συστατικών 

Το MAGNOLIA OFFICIALIS. 5HTP. VALERIAN. RHODIOLA ROSEA των BIO TONICS αποτελείται από έναν επιτυχημένο συνδυασμό φυτικών εκχυλισμάτων, που σκοπό έχουν την βελτίωση της καθημερινότητάς σου. Πιο αναλυτικά, το προϊόν περιέχει εκχυλίσματα* Μανόλιας, Βαλεριάνας, 5-υδροξυτρυπτοφάνη φυτικής προέλευσης και Rhodiola Rosea. Τι σημαίνει αυτό στην πράξη; Αρχικά, η 5-υδροξυτρυπτοφάνη που είναι φυτικής προέλευσης από το φυτό Griffonia, μετατρέπεται σε σεροτονίνη, η οποία συμβάλλει στη ρύθμιση της διάθεσης και της συμπεριφοράς, ενώ παράλληλα έχει θετική επίδραση στον ύπνο, το άγχος, την όρεξη και την αίσθηση του πόνου. Επιπλέον, σύμφωνα με έρευνες το φυτό Rhodiola Rosea έχει αποδειχθεί ως ένας πιθανός εκλεκτικός ρυθμιστής υποδοχέα οιστρογόνου (SERM), που μπορεί να καθυστερήσει ή/και να μειώσει τις αρνητικές επιπτώσεις της εμμηνόπαυσης που σχετίζονται με τη γνωστική, ψυχολογική, καρδιαγγειακή λειτουργία αλλά και με την οστεοπόρωση. Από την άλλη, η Μανόλια και η Βαλεριάνα, όπως είναι ευρέως γνωστό, καταφέρνουν να μειώνουν σημαντικά το στρες και το άγχος, έχουν τη δυνατότητα να βελτιώσουν τα επίπεδα του ύπνου και τη διάθεση, ενώ περιορίζουν τη σοβαρότητα και τη συχνότητα των εξάψεων.

Ο λόγος που ξεχωρίζει

Και μπορεί τα προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά να παίζουν σημαντικό ρόλο στην αποτελεσματικότητα, ωστόσο το χαρακτηριστικό που κάνει το προϊόν να ξεχωρίζει, είναι πως τα επίπεδα αποτελεσματικότητας αυξάνονται σημαντικά χάρη στη PROBIO® τεχνολογία σύμφωνα με την οποία έχει σχεδιαστεί. Ειδικότερα, το MAGNOLIA OFFICIALIS. 5HTP. VALERIAN. RHODIOLA ROSEA των BIO TONICS είναι εμπλουτισμένο με προβιοτικά, τα οποία βελτιώνουν την εντερική χλωρίδα και υποστηρίζουν την υγεία του εντέρου. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως η κάθε κάψουλα περιέχει 11 εκατομμύρια προβιοτικά, γεγονός που οδηγεί στο να απορροφούνται σε μεγαλύτερο ποσοστό τα συστατικά, καθιστώντας το MAGNOLIA OFFICIALIS. 5HTP. VALERIAN. RHODIOLA ROSEA των BIO TONICS το πιο αγαπημένο προϊόν των γυναικών.

Όσο κι αν η εμμηνόπαυση επιφέρει αλλαγές στο σώμα και τη ζωή μιας γυναίκας, οφείλουμε να την αντιμετωπίσουμε ως ένα νέο, ενδιαφέρον κεφάλαιο στην ιστορία μας. Μην ξεχνάμε πως επιλέγοντας τα κατάλληλα προϊόντα για τον οργανισμό μας, φροντίζοντας τη διατροφή μας και διατηρώντας οποιαδήποτε φυσική δραστηριότητα, έχουμε την ευκαιρία να παραμείνουμε γεμάτες ενέργεια και καλή διάθεση, παρά τις ορμονικές αλλαγές που συνοδεύονται με τη νέα κατάσταση. Κάθε αρχή και δύσκολη, ωστόσο έχοντας στο πλευρό μας τους καλύτερους συμμάχους, η διαδρομή γίνεται αισθητά πιο ευχάριστη. 

*Οι πληροφορίες που δίδονται για τα συστατικά βασίζονται στις διεθνείς επιστημονικές μελέτες και βιβλιογραφία. Δεν αποτελούν θέση της εταιρίας και ιδιότητες των προϊόντων της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Fitness

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i