"Έχεις υγεία, έχεις τα πάντα": Το ΙΑΣΩ Γενική Κλινική υπογραμμίζει τη σημασία της πρόληψης με προσφορές στους προληπτικούς ελέγχους

Μάθε περισσότερα για την έκπτωση στα health Up πακέτα του σύγχρονου τμήματος check up και τη δωρεάν παθολογική εξέταση.

ιασω

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας (7 Απριλίου) και με το μήνυμα "Έχεις υγεία, έχεις τα πάντα.", η Γενική Κλινική του ΙΑΣΩ, δίνοντας σημασία στην πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση, προσφέρει μοναδικές προσφορές σε κάθε γυναίκα και κάθε άνδρα που φροντίζει την υγεία του.

Παρέχεται 25% έκπτωση στα health Up πακέτα τα οποία προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες προληπτικών ελέγχων με την εμπειρία και την τεχνογνωσία του Ομίλου ΙΑΣΩ. Το υπερσύγχρονο τμήμα Check-up διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις και εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής και είναι στελεχωμένο με άριστα εκπαιδευμένο, εξειδικευμένο και έμπειρο ιατρικό & νοσηλευτικό προσωπικό.

ιασω

Επιπρόσθετα, προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ παθολογικές εξετάσεις:

  • στην Παθολογική Λοιμωξιολογική Κλινική με Διευθυντή τον κο Μάριο Λαζανά, Πρόεδρο Επιτροπής Λοιμώξεων Ομίλου ΙΑΣΩ και Πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης και Αντιμετώπισης του AIDS,
  • στην Α’ Παθολογική Κλινική με Διευθυντή τον κο Μάριο Γιαλαμπουκίδη και
  • στην Β’ Παθολογική Κλινική με Διευθυντή τον κο Νικήτα-Αλέξανδρο Σκληρό.

Η παθολογική εξέταση θα πραγματοποιείται κατόπιν ραντεβού.

Στο ΙΑΣΩ Γενική Κλινική, παρέχονται ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας, ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους διάγνωσης και θεραπείας. Με έμπειρους ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, πρωτοποριακό ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και μοντέρνες εγκαταστάσεις, το ΙΑΣΩ Γενική Κλινική αποτελεί την πρώτη επιλογή στην κορυφαία φροντίδα για άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικιακής ομάδας.

Κλείστε το ραντεβού σας, στο Τμήμα Check-Up της Γενικής Κλινικής του ΙΑΣΩ, Δευτέρα-Παρασκευή, 07:00-15:00, στα τηλέφωνα 210-6383090-1.

Η προσφορά ισχύει για ραντεβού που θα προγραμματιστούν έως και τις 28 Απριλίου 2023.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i