Πώς η περιποίηση των τραυμάτων γίνεται παιχνιδάκι με ένα μόνο προϊόν

Πώς το Pulvo σού δίνει τη δυνατότητα να μη χάσεις ούτε λεπτό από την καθημερινότητά σου.

τραύμα πρώτες βοήθειες iStock

Οι γρήγοροι ρυθμοί της σύγχρονης ζωής σπάνια μάς επιτρέπουν να κάνουμε διαλείμματα, δεδομένου ότι στο ημερήσιο πρόγραμμά μας υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να ολοκληρωθούν σε συγκεκριμένη ώρα. Μία απρόσμενη αλλαγή μπορεί να μας κοστίσει την οργάνωση του προγράμματος που προετοιμάζαμε και να μας πάει πίσω. Ένα τραύμα για παράδειγμα, είτε συμβεί κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος, του χόμπι μας ή την ώρα του τρεξίματος ενδέχεται να μας καθυστερήσει από τις υπόλοιπες δουλειές που έχουμε στη συνέχεια, ακόμα κι αν δεν είναι κάτι σοβαρό. Δεν είναι καλύτερα να έχουμε προνοήσει, ελέγχοντας την κατάσταση και τυχόν παρόμοια απρόοπτα; Πόσο χρόνο θα σου πάρει να περιποιηθείς μία μικρή πληγή; Με το Pulvo λίγα δευτερόλεπτα. 

Για να επιστρέψεις γρήγορα στις υποχρεώσεις σου και σε οτιδήποτε άλλο σε περιμένει, αν για παράδειγμα βρίσκεσαι εν μέσω κάποιου extreme sport ή απλά έχεις ένα απαιτητικό πρόγραμμα που δεν "συγχωρεί" τις αλλαγές, τότε η διπλή δράση του Pulvo θα σου λύσει τα χέρια. 

Τι είναι το Pulvo ;

Πρόκειται για μία τοπική θεραπεία που χρησιμοποιείται κατά τις πρώτες βοήθειες και προσφέρει αντιμικροβιακή και επουλωτική δράση στα τραύματα. Με ένα ψέκασμα θα έχεις φροντίσει την πληγή και θα νιώσεις αμέσως καλύτερα, έτσι θα μπορείς να επιστρέψεις και στην καθημερινότητά σου. 

Τι το κάνει να ξεχωρίζει

Το Pulvo ξεχωρίζει διότι "κρύβει" μέσα του και τις 2 δράσεις που χρειάζεσαι κατά τις πρώτες βοήθειες μετά τον καθαρισμό του τραύματος. Ειδικότερα, δεν είναι ανάγκη να έχεις 3 ή 4 διαφορετικά προϊόντα για την περιποίηση των τραυμάτων, καθώς το Pulvo καταφέρνει να κάνει όλη τη δουλειά με λίγους ή ακόμα και έναν ψεκασμό. Πιο αναλυτικά, η διπλή του δράση, καταπολεμά αποτελεσματικά τα μικρόβια, και επουλώνει ταχύτερα τις πληγές, καθώς προάγει τον σχηματισμό συνδετικού ιστού κατά την επουλωτική διαδικασία. Από την άλλη, το γεγονός ότι είναι σπρέι, το κάνει πανεύκολο στη χρήση, ενώ προστατεύει και από επιπλέον επιμόλυνση, από τη στιγμή που δεν επιτρέπει καμία επαφή με το τραύμα. Επιπλέον, δεν φοβάσαι αν θα λερώσει την τσάντα σου σε περίπτωση που "πατηθεί" από τα υπόλοιπα πράγματα που βρίσκονται εκεί, καθώς η συσκευασία του σου δίνει τη δυνατότητα να το έχεις παντού μαζί σου.

 

Οι πρώτες βοήθειες γίνονται παιχνιδάκι

Αφού καθαρίσεις με λίγο φυσιολογικό ορό το τραύμα σου και το σκουπίσεις ελαφρά, ψέκασε από απόσταση 20 cm, αφού έχεις ανακινήσεις καλά τη συσκευασία. Κάνε το για 2-3 φορές για λίγα δευτερόλεπτα και είσαι έτοιμη να επιστρέψεις στο χόμπι σου, στο μαγείρεμα, στη δουλειά σου. Κι αν είσαι μαμά έχεις τον απόλυτο σύμμαχο στα χέρια σου, αφού είναι κατάλληλο για παιδιά από 2 ετών και πάνω, τα οποία είναι γνωστό πως είναι επιρρεπή στα χτυπήματα. 

Μην αφήνεις μια μικρή αναποδιά ή ένα ελαφρύ τραύμα να σε πάει πίσω και να σου στερήσει σημαντικές στιγμές στη ζωή σου, παρά προτίμησε να έχεις στα χέρια σου τα κατάλληλα προϊόντα που θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση. Στην περίπτωση του Pulvo η λύση του προβλήματος μοιάζει "παιχνιδάκι". 

PULV-2023-0006-MAY23

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i