Αϋπνία: Κοιμήσου καλύτερα σε μόλις 7 ημέρες με το νέο Night Mode της Herbalife

Εάν αντιμετωπίζεις πρόβλημα με τον ύπνο, αυτή είναι η λύση.

Κοιμήσου καλύτερα pexels

Αντιμετωπίστε τα προβλήματα με τον ύπνο σας με το νέο Night Mode της Herbalife με γεύση χαμομήλι και ροδάκινο που μόλις κυκλοφόρησε! Το Night Mode είναι ένα ρόφημα για το βράδυ, πριν τον ύπνο, που περιέχει ένα μοναδικό εκχύλισμα σαφράν, το οποίο είναι επιστημονικώς τεκμηριωμένο ότι βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου σε μόλις 7 ημέρες1.

Herbalife

Το νέο αυτό συμπλήρωμα διατροφής έχει σχεδιαστεί για να φέρει την αλλαγή στη νυχτερινή σας ρουτίνα βοηθώντας σας να επιτύχετε έναν πιο ξεκούραστο και αναζωογονητικό ύπνο. Το μοναδικό εκχύλισμα σαφράν μπορεί να διατηρήσει υψηλά τα βραδινά επίπεδα μελατονίνης σας, υποστηρίζοντας την εύρυθμη λειτουργία του κύκλου ύπνου & αφύπνισης. Το Night Mode περιέχει ένα μοναδικό πατενταρισμένο εκχύλισμα, που θα σας βοηθήσει στη μείωση της έλλειψης ύπνου2, ενώ ο ποιοτικός ύπνος κατά τη διάρκεια της νύχτας θα σας αναζωογονήσει με ανανεωμένη ενέργεια για την επόμενη μέρα.

Herbalife

Με πάνω από 67% των ενηλίκων να δηλώνουν ότι αντιμετωπίζουν διαταραχές στον ύπνο3 και πάνω από 44% των ενηλίκων να λένε ότι η ποιότητα του ύπνου τους έχει μειωθεί τα τελευταία πέντε χρόνια4, ο καλός και ποιοτικός ύπνος είναι ζωτικής σημασίας για τη συνολική μας ευεξία, καθώς έχει πολλαπλά οφέλη. Ο ύπνος βελτιώνει την φυσική μας υγεία, επιτρέποντας στο σώμα μας να αναδομηθεί, να αναπληρώσει και να αναγεννηθεί κατά τη διάρκεια του ύπνου την νύχτα. Επίσης, ενισχύει τη μνήμη και βοηθάει στη σωστή διαδικασία λήψης αποφάσεων. Αυτό, με τη σειρά του, μπορεί να οδηγήσει σε βελτιωμένη διάθεση με αυξημένα επίπεδα ενέργειας και καλύτερη συγκέντρωση κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Το Night Mode έχει υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη B6, που συμβάλλει στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία και στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος. Έχει επίσης υψηλή περιεκτικότητα σε ριβοφλαβίνη, συμβάλλοντας επίσης στην φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος και στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης. Περιέχει χρωστικές ύλες από φυσικές πηγές, δεν περιέχει τεχνητές αρωματικές ύλες, είναι κατάλληλο για vegans και δεν περιέχει γλουτένη και ζάχαρη.

Herbalife

Για έναν καλύτερο και ποιοτικό ύπνο, ενσωματώστε το Night Mode στη νυχτερινή σας ρουτίνα. Προσθέστε απλά ένα scoop (6g) σε μισό φλιτζάνι κρύο ή ζεστό νερό (περίπου 150 ml), ανακατέψτε και απολαύστε το περίπου μία ώρα πριν τον ύπνο σας. Καταναλώστε το μία φορά την ημέρα. Απολαύστε αυτό το προϊόν σε συνδυασμό με μία ισορροπημένη και ποικίλη διατροφή, ως μέρος ενός υγιεινού και δραστήριου τρόπου ζωής.
 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i