Αυτή είναι η facial θεραπεία που πρέπει να δοκιμάσεις, ASAP!

Θα σε αναζωογονήσει γρήγορα και με ασφάλεια, θα μειώσει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες και θα σε κάνει να νιώθεις υπέροχα!

facial istock

Δεν είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζω μια θεραπεία προσώπου, αλλά η εμπειρία της ήταν μοναδική! Και δεν το λέω μόνο εγώ, οι αντιδράσεις των συναδέλφων μου, των κοριτσιών στο γραφείο, των φιλενάδων μου με διαβεβαίωσαν ότι πράγματι η επιδερμίδα μου είναι αναζωογονημένη και λαμπερή όσο ποτέ άλλοτε. Όλες είναι έτοιμες να την εφαρμόσουν – αν δεν το έχουν ήδη κάνει.

Η θεραπεία που ήρθε από τη θάλασσα

Για να δούμε περί τίνος ακριβώς πρόκειται: Τα μασάζ και οι θεραπείες της Phytomer προσφέρονται σε spa σε ολόκληρο τον κόσμο και επαναφέρουν στο δέρμα μας τη φρεσκάδα και τη λάμψη που του αξίζει ενώ μας προσφέρουν ένα απόλυτα αναζωογονητικό διάλειμμα. Τώρα, δεν χρειάζεται να επισκεφτείς ένα spa, αλλά o ολοκαίνουριος πολυχώρος ομορφιάς, το The Ηall στην Κηφισιά, προσφέρει αυτή την αναζωογονητική θεραπεία βασισμένη στα ενεργά συστατικά που περιέχουν τα φύκη σε συνδυασμό με εξειδικευμένες συνθέσεις. Αναζωογονητική, γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ μιας ήπιας θεραπείας προσώπου και ενός επεμβατικού πίλινγκ. Σχεδιασμένη για να αναδεικνύει ένα απόλυτα ενυδατωμένο, λαμπερό και υγιές δέρμα, παράλληλα μειώνει τις λεπτές γραμμές, καθαρίζει το δέρμα και ενισχύει την κυτταρική ανανέωση. Μπορεί να εφαρμοστεί, όλες τις εποχές του χρόνου.

Η απόλυτη εμπειρία

Αφού ξάπλωσα αναπαυτικά, η skin expert και αισθητικός Νίκη Δρόσου, έλαβε το ιστορικό μου και με ενημέρωσε λεπτομερώς για τα προϊόντα που θα χρησιμοποιούσε, ξεκαθαρίζοντάς μου ότι κανένα από αυτά δεν προκαλεί ερεθισμούς.

Στη συνέχεια προχώρησε σε προσεκτικό καθαρισμό με ένα καθαριστικό, ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος, που συνδυάζει βιο-θρεπτικά συστατικά, αντιοξειδωτικά και ήπιους παράγοντες που καθαρίζουν απαλά την επιφάνεια της επιδερμίδας. Ακολούθησε η απολέπιση, με μια απαλή σύνθεση, κατάλληλη ακόμα και για το πιο ευαίσθητο δέρμα, που απομάκρυνε τους ρύπους και χάρισε λείο μικροανάγλυφο. 

Το επόμενο στάδιο ήταν η εφαρμογή μάσκας από τη Phytomer, που καθαρίζει το δέρμα σε βάθος χάρη στο καινοτόμο αποτοξινωτικό, καθαριστικό και αντιρρυπαντικό κοκτέιλ από θαλάσσιους ζεόλιθους, σύμπλεγμα αργίλων και εκχύλισμα από καφέ φύκια. Μοναδική όσο και πρωτοποριακή, η επαγγελματική αυτή φροντίδα συνδυάζει απαλότητα και χαλάρωση με την εκπληκτική της θερμαντική δράση, αποτελεσματική και ευχάριστη στο δέρμα. Η επιδερμίδα μου ήταν καθαρή και αναζωογονημένη, ανακτώντας τη φρεσκάδα και τη λάμψη της.

Περάσαμε στο επόμενο βήμα που περιλάμβανε την ενυδάτωση με μία κρέμα που προστατεύει και επανορθώνει το δέρμα από τις βλάβες που προκαλούνται από την αστική ρύπανση: αφυδάτωση, σημάδια κόπωσης, δυσχρωμίες και θαμπή επιδερμίδα. Έχει αναζωογονητική υφή και ενυδατώνει έντονα την επιδερμίδα, επαναφέροντας όλη τη φρεσκάδα της. Τα σημάδια της κούρασης υποχώρησαν, η επιδερμίδα ήταν πιο ομοιόμορφη από ποτέ και οι δυσχρωμίες λιγότερο ορατές. Όσο περιμέναμε να δράσει, η skin expert μου έκανε ένα απολαυστικό μασάζ στο λαιμό και το ντεκολτέ που με χαλάρωσε – κόντεψα να κοιμηθώ, το ομολογώ!

hall

The Hall: Design, φροντίδα και αποστείρωση

Μια επίσκεψη στο πιο design χώρο, με φανταστική θέα την Πάρνηθα θα σε χαλαρώσει. Αυτό που μου έκανε πολύ θετική εντύπωση ήταν ότι δίνεται μεγάλη έμφαση στη σωστή αποστείρωση. Τα εργαλεία που χρησιμοποιούν υπόκεινται σε μια αποτελεσματική διαδικασία πλύσης σε ένα εξειδικευμένο πλυντήριο εργαλείων (που αποκλειστικά χρησιμοποιούνται σε μεγάλα νοσοκομεία και κλινικές) το οποίο εφαρμόζει ισχυρά χημικά για να εξαλείψει κάθε ίχνος μικροβίου, εξασφαλίζοντας την απόλυτη απαλλαγή από μικρόβια και παθογόνους παράγοντες για την ασφάλεια μας. Τα εργαλεία συσκευάζονται, περνούν από κλιβανισμό και στο τέλος γίνεται έλεγχος ποιότητας για να διαπιστωθεί εάν τα εργαλεία είναι έτοιμα για χρήση.

Στο The Hall μπορείς να κάνεις μανικιούρ, πεντικιούρ, αποτρίχωση, περιποίηση προσώπου με ιδιαίτερες θεραπείες, VIP experience με premium σειρές καλλυντικής φροντίδας, ενώ το καλύτερο σου το άφησα για το τέλος: υπηρεσία ποδολογίας, με την υποστήριξη ειδικευμένων ιατρών (αγγειοχειρουργό, λοιμωξιολόγο και δερματολόγο).

Γιατί πίσω από την αισθητική βρίσκεται το medical;

Το The Hall στηρίχτηκε σε μια δυνατή οικογενειακή ιδέα, μεταξύ δύο έμπειρων γιατρών και του γιου τους. Αυτό το εγχείρημα δημιουργήθηκε με αγάπη, σκληρή δουλειά και αφοσίωση, με βάση τις ιατρικές γνώσεις και την επαγγελματική τους εμπειρία, προσφέροντας έτσι έναν χώρο ο οποίος συνδυάζει την υψηλή αισθητική με την ασφάλεια και τη φροντίδα που εγγυάται η ιατρική επιστήμη.

Περισσότερα στο thehall.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i