Δωρεάν βιωματικά εργαστήρια για γυναίκες με καρκίνο του μαστού

Μια ευκαιρία για ολιστική αντιμετώπιση του καρκίνου.

καρκίνος μαστού γυναίκες Kritchanut

Ο καρκίνος του μαστού απαιτεί μία ολιστική προσέγγιση και οι τέχνες και η έκφραση μέσα από αυτές μπορεί να επηρεάσουν πολύ σημαντικά τη διάθεση αλλά και την υγεία της γυναίκας που νοσεί ή έχει νοσήσει. Αυτό είναι το βασικό συμπέρασμα και ο λόγος που επαναλαμβάνεται το επιτυχημένο πρόγραμμα "Είσαι γυναίκα. Είσαι δύναμη!".

Φέτος μάλιστα, δίνεται η δυνατότητα στις γυναίκες που βιώνουν ή έχουν βιώσει καρκίνο του μαστού να παρακολουθούν συστηματικά, μια φορά την εβδομάδα και για διάστημα δέκα εβδομάδων το εργαστήριο της επιλογής τους. Είναι πολύ σημαντικό η κάθε συμμετέχουσα να δεσμευτεί για την παρουσία της καθόλη τη διάρκεια του κύκλου του εργαστηρίου που θα επιλέξει. Και μια σημαντική διαφορά: Τα σεμινάρια φέτος απευθύνονται όχι μόνο στις γυναίκες αλλά και στους συγγενείς ή/και φροντιστές τους. Με αυτόν τον τρόπο δίνεται η δυνατότητα στους φροντιστές των ασθενών να αποφορτιστούν και να εκφράσουν ελεύθερα τα συναισθήματα που βιώνουν ως συνοδοιπόροι του δύσκολου αυτού ταξιδιού.

Τα δωρεάν βιωματικά εργαστήρια που μπορείς να επιλέξεις

  • Μουσικοθεραπεία
  • Δραματοθεραπεία
  • Χοροθεραπεία

Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα δήλωσης συμμετοχής σε σεμινάριο μαγειρικής και υγιεινής διατροφής και make-up.

«Το πρόγραμμα για τις γυναίκες με καρκίνο μαστού "Είσαι γυναίκα. Είσαι δύναμη!" επανέρχεται δυναμικά φέτος και είναι χαρά μας να υποστηρίζουμε μια τέτοια πρωτοβουλία που στόχο έχει την ενδυνάμωση των γυναικών που αγωνίζονται ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Με την παρακολούθηση των βιωματικών εργαστηρίων ενισχύεται σημαντικά η αυτοπεποίθηση των γυναικών ενώ, παράλληλα, ενθαρρύνονται να εκφράζουν τους φόβους και τις ανησυχίες τους και να μην νιώθουν μόνες αυτή τη δύσκολη περίοδο της ζωής τους», τόνισε η Κλεοπάτρα Γαβριηλίδου, Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού "Άλμα Ζωής".

Η παρουσίαση του πρωτοπόρου προγράμματος είναι μία πρωτοβουλία της Novartis Hellas που πραγματοποιείται με ολοκληρωμένους κύκλους εργαστηρίων, υπό την αιγίδα της Εταιρείας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας (ΕΟΠΕ) και με την υποστήριξη του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού "Άλμα Ζωής".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i