Πώς μπορείς να αυξήσεις την ερωτική απόλαυση το καλοκαίρι

Η ενυδάτωση με υαλουρονικό που θα αλλάξει την ερωτική σου ζωή.

ερωτικη ζωη Unsplash

To καλοκαίρι είναι η κατεξοχήν περίοδος ξεγνοιασιάς, ξεκούρασης, χαλάρωσης και εμπειριών. Είναι η εποχή που θέλεις να ζήσεις νέα πράγματα, να εξερευνήσεις, να αλλάξεις παραστάσεις και να κρατήσεις εικόνες που θα σε συντροφεύσουν το χειμώνα. Οι διακοπές είναι η ευκαιρία μας να απολαύσουμε λίγο παραπάνω το σύντροφό μας ή να γνωρίσουμε νέους ανθρώπους, να διασκεδάσουμε, να ζήσουμε ερωτικές στιγμές.

Το καλοκαίρι, όμως, είναι ταυτόχρονα η εποχή που κάνουν συχνότερα την εμφάνισή τους οι κολπικές ενοχλήσεις - σίγουρα θα σε έχουν ταλαιπωρήσει κι εσένα κάποια καλοκαίρια. Ίσως έχεις ήδη ζήσει την εμπειρία να έχεις χάσει κάποια δραστηριότητα που έχεις προγραμματίσει λόγω δυσφορίας στην ευαίσθητη περιοχή - για μένα αυτή ήταν αρκετά date nights με το σύντροφό μου. Διάφοροι παράγοντες στην καθημερινότητά μας μπορεί να είναι ερεθιστικοί για τον κόλπο, όπως το αφρόλουτρο, τα σερβιετάκια, τα εσώρουχα αλλά και η σεξουαλική επαφή, για παράδειγμα ερεθισμοί που οφείλονται στο latex των προφυλακτικών, στα ερωτικά βοηθήματα ή το έντονο σεξ. Φυσικά, τώρα το καλοκαίρι, οι πιθανότητες να μας συμβεί αυξάνονται πολύ, καθώς ο ιδρώτας, η ζέστη και η θάλασσα μπορούν να δημιουργήσουν επιπλέον ερεθισμούς στην ευαίσθητη περιοχή.

Αλλά, όπως σίγουρα ξέρεις, εγώ κι εσύ και όλες οι γυναίκες έχουν τέτοιες... άβολες μέρες. Για εμένα όμως, η λύση ήταν εύκολη, πρακτική και ξέγνοιαστη. Δεν χρειάζεται πλέον να αναβάλλω τις δραστηριότητές μου και να περιμένω (καθόλου) υπομονετικά τις κολπικές μικροενοχλήσεις να περάσουν από μόνες τους. Ένα καινοτόμο ενυδατικό προϊόν με υαλουρονικό, το VALIAGYN HYDRO, ήταν η λύση για να συνεχίζω ξέγνοιαστα την ημέρα μου, το πρόγραμμά μου και ναι, τη σεξουαλική μου ζωή.

Δες περισσότερα στο yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Fitness

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i