Κέιτ Μίντλετον: Το πρόβλημα που την ταλαιπώρησε στην εγκυμοσύνη - και μία δοκιμασμένη λύση

Η Κέιτ Μίντλετον ταλαιπωρήθηκε στις εγκυμοσύνες της από ένα πρόβλημα που έχουν οι περισσότερες μέλλουσες μαμάδες.

Κέιτ Μίντλετον

Τα τελευταία χρόνια η Κέιτ Μίντλετον περνά μεγάλο μέρος του χρόνου της στηρίζοντας μητέρες και παιδιά. Στην πρώτη της σόλο εμφάνιση μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, και την ανάδειξή της σε πριγκίπισσα της Ουαλίας, επισκέφτηκε τη μαιευτική μονάδα του Royal Surrey County Hospital για να ενημερωθεί σχετικά με το έργο τους με εγκύους και νέες μητέρες. Μεταξύ άλλων, η Κέιτ μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και της μεταγεννητικής περιόδου. Οι ειδικοί της είπαν ότι μία στις πέντε γυναίκες πάσχουν από ψυχικές ασθένειες σε αυτή την περίοδο της ζωής τους. Αυτό είναι ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα για τις γυναίκες σε αυτή τη φάση της ζωής τους και σωστά οι προβολείς πέφτουν επάνω του. 

Διαβάστε Επίσης

Συζητώντας, όμως, γενικότερα, η Κέιτ Μίντλετον ανέφερε ότι η ίδια δεν ήταν μια ευτυχισμένη έγκυος. Το 2020, η ίδια είχε μιλήσει ανοιχτά για τις δυσκολίες της γέννας και της εγκυμοσύνης, τονίζοντας ότι δεν υπήρξε μια ευτυχισμένη έγκυος αφού είχε ταλαιπωρηθεί από πολύ έντονες ναυτίες και εμετούς. Και αυτό μπορούν να το πουν πολλές γυναίκες που έχουν βιώσει εγκυμοσύνη, καθώς παρά τα συναισθήματα χαράς και προσμονής που δημιουργούνται, ορισμένες μέλλουσες μητέρες ταλαιπωρούνται με πολλά συνακόλουθα συμπτώματα. 

Ναυτίες και εμετός στην εγκυμοσύνη

Παρότι συχνά αναφερόμαστε σε αυτές ως "πρωινές ναυτίες", όλες οι έγκυες που τις βιώνουν γνωρίζουν ότι μπορεί να παρουσιαστούν οποιαδήποτε ώρα και σχετίζονται με τις έντονες ορμονικές αλλαγές κυρίως στο πρώτο τρίμηνο.

Ένα αποτελεσματικό τρικ για την αντιμετώπισή τους είναι η κατανάλωση τζίντζερ. Είτε σε μορφή αφεψήματος είτε τριμμένο μέσα σε smoothies είτε με τη μορφή μπισκότων τζίντζερ μπορεί να σε ανακουφίσουν εάν υποφέρεις από ναυτία στην εγκυμοσύνη. Δοκίμασέ το!

Η ρίζα του τζίντζερ φαίνεται να ανακουφίζει άμεσα από τα συμπτώματα της πρωινής ναυτίας. Μπορεί να καταναλωθεί, είτε τριμμένο μέσα σε φαγητά, smoothies και τσάι είτε λαμβάνοντας 2-3 κάψουλες ημερησίως

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i