Θηλασμός: Μάθε τα μυστικά της επιτυχίας του!

Σεμινάριο μητρικού θηλασμού για επαγγελματίες Υγείας από το μαιευτήριο ΙΑΣΩ.

27.11.2014

Γράφει: Shape.gr

εχεις διαβασει

Θηλασμός: Μάθε τα 
μυστικά της 
επιτυχίας του!

Όπως ορίζει ρητά η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (ΠΟΥ) και η Unicef ο μητρικός θηλασμός είναι αναφαίρετο δικαίωμα κάθε νεογέννητου, ανεκτίμητη προσφορά κάθε μητέρας προς το βρέφος και η ιδανική μέθοδος αποκλειστικής διατροφής του για τους πρώτους έξι μήνες της ζωής του.

Εάν είσαι επαγγελματίας υγείας και θέλεις να μάθεις περισσότερα για το τι εξασφαλίζει την επιτυχία του θηλασμού και πώς θα βοηθήσεις τις νέες μητέρες, μπορείς να παρακολουθήσεις το 20οΣεμινάριο Μητρικού Θηλασμού που διοργανώνει το ΙΑΣΩ από 01/12/14 έως 05/12/14. Το σεμινάριο απευθύνεται σε Επαγγελματίες Υγείας και τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και της UNICEF και έχει ελεύθερη συμμετοχή.

Το σεμινάριο έχει διάρκεια 27 ωρών Θεωρητικής Εκπαίδευσης και 8 ωρών Πρακτικής Εκπαίδευσης, βασισμένο στις προτάσεις της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας. Σκοπός του είναι η εκπαίδευση σε θέματα που αφορούν την Υποστήριξη, Προώθηση και Προαγωγή του Μητρικού Θηλασμού. Για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με τη Γραμματεία Νοσηλευτικής Διεύθυνσης ΙΑΣΩ στα τηλέφωνα 210 618 4155 & 210 618 4199.

Το ΙΑΣΩ προωθεί το μητρικό θηλασμό και καταβάλλει σημαντική προσπάθεια ευαισθητοποίησης, επαγρύπνησης και πληροφόρησης των μητέρων, με προγεννητικά μαθήματα στις έγκυες, έγκαιρη έναρξη του θηλασμού, παροχή συμβουλών στις μητέρες που πρέπει να αποχωριστούν το μωρό τους για Ιατρικούς λόγους (εισαγωγή στη ΜΕΝΝ) για τη διατήρηση της γαλουχίας, δυνατότητα «Roomingin» και ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας όλο το 24ωρο, στην οποία μπορούν να απευθύνονται οι μητέρες μετά την έξοδό τους από το ΙΑΣΩ (τηλ.: 210 618 4000).

Περισσότερα από Υγεία

Best of network

#shapegreece