Η Mindy Kaling θεωρεί πως η κατάψυξη ωαρίων είναι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να λάβει κάθε γυναίκα

Η ηθοποιός μίλησε για τη διαδικασία και επεσήμανε γιατί κάθε γυναίκα οφείλει να λάβει υπόψη της το "δώρο" αυτό.

Mindy Kaling Splash News/Ideal Image

Αν και λίγα πράγματα γνωρίζουμε για την προσωπική της ζωή, αφού η Mindy Kaling προτιμά να κρατά αρκετά πράγματα για τον εαυτό της, σε πρόσφατη συνέντευξή της αναφέρθηκε στα παιδιά της αλλά και στην απόφασή της να γίνει μαμά.

Η ηθοποιός και συγγραφέας δήλωσε πως είχε την επιλογή να γίνει μαμά λίγο πριν φύγει από τη δεκαετία των 30, καθώς απέκτησε το προνόμιο να περιμένει μέχρι τη στιγμή που θα μπορούσε να υποστηρίξει το να είναι μία single μητέρα. 

"Η επιλογή να κάνεις παιδί- μόνος σου, με τους δικούς σου όρους- ήταν το καλύτερο κομμάτι της ζωής μου. Είναι εκείνο που ελπίζω οι γυναίκες να νιώσουν δυνατές να το κάνουν μόνες τους", είπε χαρακτηριστικά. Ωστόσο, αν και η ίδια δεν έχει επιβεβαιώσει ότι κατέφυγε στην κατάψυξη ωαρίων, στη συνέντευξή της επικρότησε τη διαδικασία. "Θα ευχόμουν κάθε 19χρονο κορίτσι να μπορούσε να επιστρέψει από το πανεπιστήμιο και το δώρο, - αντί το να του αγόραζαν ένα κόσμημα ή διακοπές ή ότιδήποτε είναι - να ήταν οι γονείς του να το πήγαιναν για να καταψύξει τα ωάριά του", εξηγώντας πως με αυτό τον τρόπο οι γυναίκες θα μπορούσαν να επικεντρωθούν στην καριέρα και στον έρωτα, γνωρίζοντας πως έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν παιδί με ή χωρίς σύντροφο, όταν θα το θέλουν πραγματικά. 

Διαβάστε Επίσης

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i