Αναγέννηση & ανάπλαση της ευαίσθητης περιοχής: Όλες οι μέθοδοι που πρέπει να γνωρίζεις

Οι πιο εξελιγμένες επεμβατικές και μη τεχνικές για την αναγέννηση του κόλπου και του αιδοίου που προτείνει ο ειδικός, οι οποίες μπορούν να αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής σου.

γεννητικά όργανα γυναίκα γυναικολογική υγεία istock

Στην εποχή μας δεν επιτρέπεται να υπάρχουν ζητήματα "ταμπού", θέματα που μας απασχολούν και δεν τα συζητάμε από ντροπή και συστολή, καταρρακώνοντας ταυτόχρονα την καθημερινότητά μας, την αυτοπεποίθησή μας και τη σεξουαλικότητά μας, ενώ θα μπορούσαν να λυθούν εύκολα και απλά και να μην μας ταλαιπωρήσουν ποτέ ξανά. Η σύγχρονη γυναίκα αξίζει να έχει μία υγιή προσωπική και σεξουαλική ζωή, την οποία θα μοιράζεται με όποιον εκείνη κρίνει. Τα προβλήματα στην ευαίσθητη περιοχή σήμερα λύνονται οριστικά μέσα από εξελιγμένες χειρουργικές και μη χειρουργικές μεθόδους και χωρίς κάποια δύσκολη αποθεραπεία ή ταλαιπωρία.

Τα προβλήματα της ευαίσθητης περιοχής

Η χαλάρωση και η ξηρότητα του κόλπου, τα υπερτροφικά μικρά ή μεγάλα χείλη και οι δυσμορφίες στην περιοχή του αιδοίου, αλλά και η μειωμένη σεξουαλική ικανοποίηση μπορεί να προκαλέσουν ποικίλα προβλήματα τόσο στην ψυχολογία όσο και στην καθημερινότητα και τη σεξουαλική ζωή της σύγχρονης γυναίκας. Ο πόνος κατά την επαφή, οι ερεθισμοί, η μειωμένη ικανοποίηση, και κατά συνέπεια η μειωμένη διάθεση για συνεύρεση, αλλά και πρακτικά προβλήματα όπως η δυσκολία σε συγκεκριμένα αθλήματα ή η αδυναμία για πολύ στενά μαγιό ή ρούχα, που προκύπτουν από τις δυσμορφίες ή τις υπερτροφίες του αιδοίου, ρίχνουν την ποιότητα ζωής μίας γυναίκας και τη στεναχωρούν. Όλα τα παραπάνω μπορεί να οφείλονται σε ποικίλους παράγοντες, μεταξύ των οποίων το πέρασμα των ετών και η φυσιολογική γήρανση, η σωματική κατασκευή και οι δύσκολοι και εργώδεις φυσιολογικοί τοκετοί, όπως και η λήψη συγκεκριμένων τύπων φαρμάκων.

Οι λύσεις που προτείνει ο ειδικός

Η σύγχρονη ιατρική έχει πολλές λύσεις σε όλα τα παραπάνω θέματα, που αντιμετωπίζουν τόσο το αισθητικό όσο και το λειτουργικό κομμάτι, αναβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής της γυναίκας και ενισχύοντας την ψυχολογία, την αυτοπεποίθηση και τη σεξουαλικότητά της. Χειρουργικά η κολποπλαστική και η σύσφιξη κόλπου αντιμετωπίζουν οριστικά τη χαλάρωση στον κόλπο και τον επαναφέρουν στην πρότερη ή και σε ακόμη καλύτερη κατάσταση, ενώ η αιδοιοπλαστική αντιστρέφει κάθε δυσμορφία στα μικρά και τα μεγάλα χείλη, καθώς και την κλειτορίδα, αφήνοντας μία τέλεια αισθητική εικόνα στην ευαίσθητη περιοχή και λύνοντας και όλα τα πρακτικά προβλήματα που αναφέραμε παραπάνω. Ταυτόχρονα σήμερα υπάρχουν πολλές μη επεμβατικές θεραπείες που ενισχύουν την ελαστικότητα και τη λίπανση του κόλπου, προάγουν τη σύσφιξή του και αναγεννούν τόσο την περιοχή του κόλπου όσο και του αιδοίου, επιτυγχάνοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα. Η εφαρμογή ειδικού τύπου υαλουρονικού οξέος, η έγχυση λίπους αλλά και η διάσημη αυτόλογη PRP ενέσιμη θεραπεία κάνουν πραγματικά θαύματα στο θέμα αυτό. Τέλος η ενίσχυση του σημείου G, θεραπεία γνωστή και ως G- Shot, αφορά στην αύξηση του σημείου G με υψηλού μοριακού βάρους υαλουρονικό κολλαγόνο και βοηθά στην ενίσχυση της σεξουαλικής διέγερσης και ικανοποίησης της γυναίκας.

Ευχαριστούμε τον Πέτρο Βλασταράκο, Πλαστικό Χειρουργό (www.artofthepossible.gr)

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i