«Τι είναι η ανάπλαση αιδοίου και τι χρειάζεται να γνωρίζω;» Απαντά ο πλαστικός χειρουργός

Η ανάπλαση και η αναδιαμόρφωση των ιστών της ευαίσθητης περιοχής είναι πλέον εξαιρετικά δημοφιλείς αισθητικές παρεμβάσεις.

perfect-forms-picture-id472711382 Credit:g-stockstudio

Από τον Ελευθέριο Δημητραδιού, πλαστικό και επανορθωτικό χειρουργό, επιστημονικό υπεύθυνο Luxurious Medical Aesthetics & Plastic Surgery (luxuriousmedicalaesthetics.gr).

Η λειτουργικότητα της ευαίσθητης περιοχής αλλά και η εμφάνιση των χειλέων του αιδοίου είναι τα πιο κοινά θέματα που απασχολούν τη γυναίκα στις ημέρες μας. Η ανάπλαση και η αναδιαμόρφωση των ιστών της ευαίσθητης περιοχής είναι πλέον εξαιρετικά δημοφιλείς αισθητικές παρεμβάσεις. Καθώς η επιστήμη και οι τεχνικές βελτιώνονται, ολοένα και περισσότερες γυναίκες αποφασίζουν να προχωρήσουν στην ανάλογη θεραπεία.

«Ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσει η ενδιαφερόμενη; Χρειάζεται χειρουργείο;

Τι αποτελέσματα προσφέρει;»

Πρόκειται για ενέσιμη, ελάχιστα επεμβατική θεραπεία, χωρίς οποιοδήποτε ερεθισμό ή σημάδι. Γίνεται στο χώρο του ιατρείου με χρήση εξειδικευμένου υαλουρονικού οξέος, το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για την αναδιαμόρφωση των μεγάλων χειλέων του αιδοίου. Με αυτό τον τρόπο αυξάνεται ο όγκος της περιοχής, δίνοντας μια πιο νεανική εικόνα. Η μη χειρουργική αιδοιοπλαστική ουσιαστικά αποτελεί αισθητική παρέμβαση σχεδόν ανώδυνη και τα αποτελέσματά της είναι άμεσα ορατά.

«Σε ποιες γυναίκες απευθύνεται;»

Απευθύνεται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες. Σε γυναίκες οι οποίες επιθυμούν να βελτιώσουν το σχήμα του αιδοίου τους, σ’ εκείνες που έχουν γεννήσει και θέλουν να αποκαταστήσουν την εικόνα της περιοχής, να την επαναφέρουν όσο πιο κοντά στην προηγούμενη (προ της γέννας). Ακόμα, σε γυναίκες οι οποίες βρίσκονται στην εμμηνόπαυση και θέλουν να αποκτήσουν πιο νεανική όψη, καθώς και να αποκαταστήσουν το πρόβλημα της ατροφίας των τοιχωμάτων του κόλπου, που συχνά παρουσιάζεται στην εμμηνοπαυσιακή περίοδο. Με συγκεκριμένη τεχνική και τη χρήση εξειδικευμένου υαλουρονικού οξέος μπορεί να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της ατροφίας των τοιχωμάτων του κόλπου, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην αποτελεσματική ενυδάτωσή του, επαναφέροντας το pΗ σε προ της κλιμακτηρίου επίπεδα.

Αμέσως μετά τη διαδικασία η γυναίκα μπορεί να επιστρέψει στις δραστηριότητές της. Τα αποτελέσματα διαρκούν έως 18 μήνες.

Διάβασε επίσης: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την αυξητική στήθους πριν το πάρεις απόφαση

Διάβασε επίσης: Θέλεις να κάνεις μπότοξ; Δες τι πρέπει να προσέξεις

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i