
Όταν ακούμε για υγιεινό κρέας, το μυαλό πάει σχεδόν αυτόματα στο κοτόπουλο ή τη γαλοπούλα. Αυτά μας έχουν μάθει να αποκαλούμε "καλές" επιλογές για τη χοληστερόλη και την καρδιά μας. Όμως η επιστήμη δείχνει αλλού – πιο απρόσμενα, πιο εξωτικά, και ίσως πιο νόστιμα. Το κρέας με τη χαμηλότερη περιεκτικότητα σε χοληστερόλη αυτή τη στιγμή δεν είναι κάποιο γνωστό πουλερικό ή ψάρι. Είναι το κρέας στρουθοκαμήλου.
Δες περισσότερα στο esquire.com.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr