Τα πιο εύκολα και υγιεινά cookies! Φτιαγμένα με μόλις 2 υλικά

Η ιδανική λύση για όσους θέλουν να απολαύσουν ένα γευστικό επιδόρπιο, χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψουν πολύ χρόνο και ενέργεια στην κουζίνα.

cookies

Όταν έρχεται η ώρα για κάτι γλυκό, τα μπισκότα αποτελούν πάντα μια αγαπημένη επιλογή. Είναι όμως δυνατόν να φτιάξουμε γρήγορα και εύκολα μπισκότα που να είναι και υγιεινά; Η απάντηση είναι ναι! Αυτή η συνταγή για μπισκότα με μόλις δύο υλικά είναι η ιδανική λύση για όσους θέλουν να απολαύσουν ένα γευστικό επιδόρπιο, χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψουν πολύ χρόνο και ενέργεια στην κουζίνα.

Τι χρειαζόμαστε:

  • 2 ώριμες μπανάνες
  • 1/2 φλ. κακάο σκόνης

Αυτή η απλή συνταγή είναι ιδανική για όσους θέλουν να απολαύσουν ένα εύγευστο γλυκό, χωρίς να χρειαστεί να ψωνίσουν πολλά υλικά. Είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή για οικογένειες με παιδιά, καθώς θα λατρέψουν αυτά τα μπισκότα. Δες την αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο. 

 

Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα αυτής της συνταγής είναι η ευκολία και η ταχύτητα με την οποία μπορεί να παρασκευαστεί. Με μόνο δύο υλικά και λίγα βήματα, μπορείς να έχεις έτοιμα τα δικά σου υγιεινά μπισκότα σε ελάχιστο χρόνο. Αυτό την καθιστά ιδανική επιλογή για όσους έχουν περιορισμένο χρόνο στη διάθεσή τους αλλά δεν θέλουν να στερηθούν ένα γλυκό αλλά και υγιεινό σνακ ή επιδόρπιο. Οπότε, αν έχεις μερικές ώριμες μπανάνες και κακάο σκόνη, αυτή η συνταγή είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις νόστιμα, υγιεινά και γρήγορα μπισκότα!

Υγιεινά μπισκότα με ταχίνι, μέλι και κακάο (χωρίς ζάχαρη, χωρίς αλεύρι!)

Πρωινά μπισκότα για λαμπερή επιδερμίδα με 3 μόνο υλικά

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i