Ποιο squat δεν επιβαρύνει τις αρθρώσεις, σύμφωνα με την 67χρονη γυμνάστρια Denise Austin

Εάν θέλεις να στοχεύσεις στους γλουτούς η γυμνάστρια Denise Austin προτείνει αυτή την παραλλαγή squat, που δεν ασκεί πίεση στις αρθρώσεις σου.

denise-austin κάνει squat www.aarp.org

Όταν ακούς το όνομα Denise Austin, ίσως να θυμάσαι τη δεκαετία του '80. Τότε που η εμβληματική γυμνάστρια φόρεσε για πρώτη φορά τα νέον κορδόνια της, τα φωσφοριζέ καλσόν και έκανε βίντεο προπόνησης για την Αμερική. Μετά από περίπου 40 χρόνια, η 67χρονη γυμνάστρια εξακολουθεί να είναι δυνατή και μεταδοτική όσο ποτέ. Οι δοκιμασμένες ασκήσεις της βοηθούν τον καθένα μας να αποκτήσει φυσική κατάσταση.

Μία νέα παραλλαγή

Η Denise Austin μοιράστηκε πρόσφατα μια προπόνηση χαμηλής έντασης για το κάτω μέρος του σώματος, δείχνοντας ένα "mini squat" στο λογαριασμό της στο Instagram και αναφέρει ότι η παραλλαγή αυτού του squat ασκεί "λιγότερη πίεση" στις αρθρώσεις.

Η παγκοσμίου φήμης γυμνάστρια Denise Austin μοιράζεται κορυφαίες συμβουλές προπόνησης για να διατηρήσουμε τη φόρμα μας, ανεξαρτήτως ηλικίας ή επιπέδου φυσικής κατάστασης. Η 67χρονη έχει δείξει στο παρελθόν αποτελεσματικές, εύκολες ασκήσεις και προπονήσεις για γυναίκες άνω των 50 ετών και τώρα μοιράζεται άλλη μια άσκηση χαμηλής πρόσκρουσης για τόνωση των ποδιών και των γλουτών.

Το mini squat που δεν επιβαρύνει τις αρθρώσεις

Αυτή τη φορά, η fitness star δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram που δείχνει πώς μπορούμε να εκτελέσουμε μια παραλλαγή squat που ασκεί "λιγότερη πίεση" στις αρθρώσεις, ενώ διαμορφώνει και ενδυναμώνει τους γλουτούς και τα πόδια, όπως κάνει και ένα κλασικό squat.

Τα δύο πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουμε στα squats

 

Η Austin έγραψε στη λεζάντα του βίντεο: "Ανύψωσε τους γλουτούς σου με αυτό το μίνι squat! Πριν ξεκινήσεις την προπόνησή σου, αφιέρωσε λίγο χρόνο για να προσαρμόσεις την τεχνική σου, ώστε να πάρεις όλα τα τονωτικά, ανυψωτικά οφέλη που έχει να προσφέρει το squat, με λιγότερη πίεση στις αρθρώσεις σου."

Η Austin έχει πολλά περισσότερα βίντεο προπόνησης χαμηλής έντασης διαθέσιμα στο instagram και συνεχίζει να εμπνέει γυναίκες όλων των ηλικιών με τα εκπληκτικά βίντεο προπόνησης και τις συμβουλές ευεξίας της.

Squat: H τεχνική για να κάνουμε κάθισμα είναι αυτή

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i