Αυτό το skincare προϊόν θα σε βοηθήσει να δείχνεις μέχρι και 10 χρόνια νεότερη

Και μάλλον υπάρχει ήδη στο νεσεσέρ ή στο ντουλάπι του μπάνιου σου.

skin iStock

Όλες οι γυναίκες αναζητάμε τρόπους για να κάνουμε την επιδερμίδα μας να δείχνει φρέσκια και νεανική, για όσο περισσότερο χρόνο μπορούμε. Φυσικά, δεν είναι δυνατόν να σταματήσουμε τον χρόνο, μπορούμε όμως να βελτιώσουμε αισθητά την όψη της επιδερμίδας μας, και να διατηρήσουμε το αποτέλεσμα για περισσότερο. 

Δες επίσης: "Sweaty skin": Η viral τάση στο μακιγιάζ που θα σε "δικαιώσει" αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα

Και όχι, δεν θα μιλήσουμε για ενέσιμα και κάθε είδους αισθητικές επεμβάσεις αλλά για ένα πολύ απλό skincare προϊόν, στο οποίο ορκίζονται χιλιάδες γυναίκες διαχρονικά, για την περιποίηση της επιδερμίδας τους.

Αναφερόμαστε στα έλαια προσώπου ή face oils, που έχουν αρκετά οφέλη για την επιδερμίδα, ενώ μέχρι και πολύ διάσημες γυναίκες δεν το αλλάζουν με τίποτα. Τι είναι αυτό στα face oils που κάνει κάποιες γυναίκες να το εφαρμόζουν αποκλειστικά στο πρόσωπό τους, μην θέλοντας να το αλλάξουν με τίποτα;

Η απαλή υφή που αφήνουν στο δέρμα τα face oils είναι καταπραϋντική τόσο για την ίδια την επιδερμίδα όσο και για τη διάθεσή μας. Επιπλέον, ένα από τα πολλά πλεονεκτήματά τους είναι ότι αν εφαρμοστεί στο τέλος της skincare ρουτίνας σου "κλειδώνουν" την υγρασία που σου έχουν προσφέρει η ενυδατική και το serum σου, προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη ενυδάτωση - γι᾽αυτόν τον λόγο δεν πρέπει να παραμελείς την απαραίτητη φροντίδα του προσώπου σου, όσο απλό και να ναι το τελετουργικό περιποίησης  που έχεις επιλέξει.

Δες εδώ όλα τα πλεονεκτήματά τους.

Είναι άλλωστε γνωστό ότι, ακόμα και η Jennifer Lopez, αλλά και η μαμά της (και οι δύο τους έχουν απίστευτα λαμπερή και νεανική επιδερμίδα) έχουν δηλώσει κατά καιρούς ότι το μυστικό της λάμψης τους έγκειται στη χρήση ελαίων, και μάλιστα του ελαιόλαδου. Εκτός δηλαδή από τις καλλυντικές συνθέσεις που χρησιμοποιούν, συνηθίζουν να εφαρμόζουν σκέτο λάδι ελιάς απευθείας στο δέρμα τους

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i