Έχεις ρυτίδες, σακούλες, μαύρους κύκλους στα μάτια; Τότε χρειάζεσαι απαραιτήτως αυτή την κρέμα ματιών

To σούπερ αντιγηραντικό προϊόν που συνδυάζει τις ιδιότητες της κρέμας και του ορού σε ένα μπουκαλάκι.

eyes iStock

Είναι γεγονός ότι η περιοχή γύρω από τα μάτια είναι αυτή που τείνει να εμφανίζει τα πρώτα σημάδια γήρανσης, φωτοευαισθησίας, έλλειψης ύπνου ακόμα και άγχους ή κούρασης. Αυτό οφείλεται στην εξαιρετικά λεπτή επιδερμίδα που τα περιβάλλει, που είναι πολύ πιο ευαίσθητη από του υπόλοιπου προσώπου. Γι' αυτό άλλωστε επιμένουμε ότι η κατάλληλα φροντίδα και στην περιοχή αυτή πρέπει να γίνεται εντατικά, και μάλιστα από μικρή ηλικία. Φυσικά, οι (κατάλληλες) κρέμες και οι οροί ματιών είναι άλλο ένα όπλο μας ενάντια σε όλα τα σημάδια κούρασης και φωτογήρανσης που φέρνει ο χρόνος αλλά και η έκθεση στον ήλιο.

Δες επίσης: Liquid hair: Όλοι οι τρόποι για να αποκτήσεις ολόισια, μεταξένια μαλλιά

Η κρέμα ματιών θεωρείται πλέον ένα από τα πιο σημαντικά skincare προϊόντα που, μαζί με την ενυδατική και το αντηλιακό, πρέπει να συνηθίζεις να εφαρμόζεις από μικρή, σε εντατική βάση. Το ίδιο και ο ορός ματιών, που στην ουσία λειτουργεί όπως ο ορός προσώπου. Ιδανικά, πρέπει να χρησιμοποιούνται συνδυαστικά σε μια ρουτίνα περιποίησης, ιδίως αν μιλάμε για πιο ώριμες επιδερμίδες με αυξημένες ανάγκες. 

Επειδή όμως γνωρίζουμε ότι δεν είναι πάντοτε εύχρηστο να έχεις στο μυαλό σου ότι πρέπει να εφαρμόσεις δύο διαφορετικά προϊόντα σε μια μόνο (μικρή) περιοχή του προσώπου, μαζί με όλα τα άλλα skincare βήματα που πρέπει να ακολουθείς καθημερινά, σού έχουμε την καταλληλότερη λύση: ένα προϊόν για τα μάτια που να συνδυάζει τις ιδιότητες της κρέμας και του ορού, σε ένα μόνο μπουκαλάκι. Έναν ορό και κρέμα δύο σε ένα, που θα δρα ταυτόχρονα όπως ένα σέρουμ ματιών αλλά και μια αντιρυτιδική κρέμα, για να αντιμετωπίσεις ευκολότερα όποιο skincare issue σε απασχολεί. 

Δες επίσης: Έχεις λιπαρά μαλλιά; Πώς θα αφαιρέσεις τη λιπαρότητα από τη ρίζα στη στιγμή

Εμείς δοκιμάσαμε την κρέμα και τον ορό διπλής δράσης από τη Mastic Spa που δρα κατά των ρυτίδων των ματιών. Η αγνή σύνθεση και ο συνδυασμός της βιολογικής αλόης (certified organic από Ecocert) με τη μαστίχα Χίου αλλά και οι βιταμίνες Α και Ε βελτιώνουν την μικροκυκλοφορία, με αποτέλεσμα να υποχωρούν οι μαύροι κύκλοι και οι σακούλες γύρω από τα μάτια. Τα βιολογικά εκχυλίσματα από την άλλη καταπραΰνουν την επιδερμίδα, αφήνοντας τη λαμπερή και σφριγηλή. Χρειάζεσαι περισσότερα για να πειστείς ότι αυτό το προϊόν θα κάνει θαύματα σε ρυτίδες, μαύρους κύκλους και σακούλες;

serum

Το καλύτερο το αφήσαμε για το τέλος: θα βρεις τον συγκεκριμένο ορό και κρέμα διπλής δράσης στο νέο τεύχος του Shape Οκτωβρίου που κυκλοφορεί ήδη στα περίπτερα. Μην το χάσεις!

Shape Οκτωβρίου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i