DIY mani: Η πανεύκολη κίνηση που θα μετατρέψει ακόμα και το πιο απλό μανικιούρ σε απόλυτα γιορτινό

Το καλύτερο; Μπορείς να το κάνεις μόνη σου στο σπίτι.

nails Splash News / Ideal Image

Υπάρχουν άφθονες ιδέες για μανικιούρ εκεί έξω, και με το craze για τα τέλεια νύχια που επικρατεί στα social media, βομβαρδιζόμαστε καθημερινά με άπειρες εικόνες περίτεχνων nail looks. Πόσο μάλλον τώρα που, λόγω εορταστικής περιόδου, τα γιορτινά νύχια δίνουν και παίρνουν.

Αν είσαι fan του glitter, πάμε στοίχημα ότι θα λατρέψεις μια πανεύκολη τεχνική που θα χαρίσει λάμψη στο μανικιούρ σου, όσο απλό και να είναι. Και το καλύτερο; Μπορείς να το κάνεις μόνη σου στο σπίτι σε χρόνο μηδέν και με ελάχιστο κόπο. 

10 αρωματικά, festive κεριά που θα σε βάλουν αμέσως σε xmas mood

Αναλυτικότερα, πρόκειται για ένα έξυπνο hack που σου επιτρέπει να προσθέσεις λάμψη στο απλό χρώμα που ήδη έχεις, με τη βοήθεια ενός shimmery βερνικιού.

Τα μόνα σύνεργα που θα χρειαστείς είναι ένα base coat, ένα βερνίκι με το χρώμα της επιλογής σου, ένα άλλο με χρυσό glitter (ή rose gold ή διάφανο glitter) και ένα top coat.

Πέρασε τα νύχια σου με τη διάφανη βάση έτσι ώστε να τα προστατεύσεις από τα βερνίκια και να μην κιτρινίσουν (είναι ένα βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς ποτέ, ιδίως όταν κάνεις μανικιούρ με έντονα χρώματα που αφήνουν μια ανεπιθύμητη κιτρινίλα στα νύχια όταν τα ξεβάφεις). Περίμενε λίγα λεπτά για να στεγνώσει και πέρασε το χρώμα που έχεις επιλέξει: μπορντό, κόκκινο, μπλε, μαύρο ακόμα και παστέλ ροζ είναι τέλειες επιλογές.

5 χρήσιμα tips για τις newbies στο μακιγιάζ

Στη συνέχεια, και αφού σιγουρευτείς ότι το χρώμα έχει στεγνώσει καλά (χρειάζεται αρκετή υπομονή), πέρασε το glitter μανό πάνω από το χρώμα, σε όλη τη βάση του νυχιού. Περίμενε λίγα λεπτά μέχρι να στεγνώσει καλά κι έπειτα πέρασε το top coat για να σταθεροποιήσεις το χρώμα και το αποτέλεσμα γενικά.

Υπάρχει όμως και μια ακόμα πιο εύκολη λύση: τα βερνίκια που περιέχουν ήδη shimmer μαζί με χρώμα. Κυκλοφορούν σε ό,τι απόχρωση μπορείς να φανταστείς και έχουν ήδη glitter στη σύνθεσή τους, ώστε να αφήνουν αυτό το αποτέλεσμα λάμψης με ένα μόλις πέρασμα.

Δες περισσότερα στα παρακάτω βίντεο:

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i