"Νonicure": Ποια είναι η τάση μανικιούρ που κάνει θραύση στα social media - και παντού

Το "no manicure manicure" είναι η τάση μανικιούρ που υιοθετούν τώρα οι πιο κομψές γυναίκες - και δείχνει υπέροχη.

τάση στα νύχια iStock

Ανάμεσα στα άπειρα χρώματα, σχέδια και τάσεις μανικιούρ που λανσάρονται σχεδόν καθημερινά και μπορεί μέχρι και να σε μπερδεύουν, υπάρχει ένα νέο trend που κάνει απρόσμενη θραύση στον κόσμο της ομορφιάς - και είναι το πιο μίνιμαλ και απλό απ' όλα. Αναφερόμαστε στο "nonicure" trend ή αλλιώς το "no manicure - manicure", που μοιάζει πολύ με το "no makeup - makeup" αλλά... για τα νύχια μας.

Peach Fuzz nails: 5 ιδέες μανικιούρ στο χρώμα - εμμονή της χρονιάς

Πρόκειται για μια νέα μόδα στο μανικιούρ, που θέλει τα νύχια να μην έχουν καθόλου χρώμα, ή τουλάχιστον, να φαίνονται σαν να είναι άβαφα. Η κυριολεκτική σημασία πάντως του "nonicure" είναι νύχια εντελώς άβαφα, χωρίς ούτε καν διάφανο βερνίκι, πλην όμως πολύ περιποιημένα. Ιδανικά, το μήκος τους παραμένει κοντό και αποφεύγονται τα πολύ μακριά νύχια, που είναι και πιο επιρρεπή σε σπασίματα.

Τι χρειάζεται να γνωρίζεις:

Σε κάθε περίπτωση, το "nonicure" εστιάζει στην περιποίηση των επωνυχίων και της περιοχής γύρω από τα νύχια που περιλαμβάνει τα πετσάκια, τις παρωνυχίδες, κλπ, έτσι ώστε τα νύχια να είναι εξαιρετικά καθαρά, σαν να μην έχουν καν πετσάκια ή παρωνυχίδες. Με αυτόν τον τρόπο και το μανικιούρ θα δείχνει πολύ κομψό, κολακεύοντας τα άκρα και δείχνοντάς τα πιο μακριά και λεπτά.

Αυτή η τάση αποδεικνύει ότι δεν χρειάζεται χρώμα για να αναδειχθούν τα άκρα μας, παρά μόνο μια καλή περιποίηση των νυχιών και επωνυχίων, ώστε να δείχνουν σωστά φροντισμένα.

To "οσκαρικό" μανικιούρ που θα κάνουμε κι εμείς ανελλιπώς την άνοιξη

Δες πώς δείχνει ένα "no manicure - manicure" look:

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i