Οι 3 κινήσεις για να έχεις το τέλειο ραντεβού (με επιστημονική απόδειξη!)

Σου προτείνουμε 3 τρόπους για να πετύχει -επιτέλους- η έξοδος με το υποψήφιο ταίρι σου.

17.04.2018

εχεις διαβασει

Μπορεί να πιστεύεις πως ένα τέλειο πρώτο ραντεβού προϋποθέτει κοινά ενδιαφέροντα, καλή χημεία και…συμβατά ζώδια! Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πράγματα που μπορείς να κάνεις -εκτός από το να βρεις το τέλειο φόρεμα- που θα αυξήσουν τις πιθανότητες να έχεις μία υπέροχη νύχτα.

Σύμφωνα με την επιστήμη υπάρχουν 3 συγκεκριμένες κινήσεις που θα κάνουν το πρώτο ραντεβού περισσότερο όμορφο και λιγότερο παράξενο (δύο άγνωστοι μεταξύ τους για πρώτη φορά, φαντάσου).

Ήχος:
Σύμφωνα με μία έρευνα του Psychology of Music, η έλξη ανάμεσα σε singles άντρες και γυναίκες αυξήθηκε όταν έπαιζε μουσική στον χώρο που βρίσκονταν (δεν έπαιξε ρόλο το είδος μουσικής). Αυτή η μικρή μελέτη υπονοεί πως ένας ατμοσφαιρικός χώρος με μουσική θα «δώσει» πολλά περισσότερα από ένα «ξερό» ποτό. Η μουσική έχει τη δύναμη να σε κάνει να νιώσεις περισσότερο ελκυστική, ενδιαφέρουσα και χαριτωμένη. Οπότε, αν κανονίζεις ένα ραντεβού επέλεξε ένα μέρος που ξέρεις πως παίζει τέλεια μουσική.

Γεύση:
Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, υπάρχει μία ισχυρή σύνδεση ανάμεσα στα γλυκά εδέσματα και τα ρομαντικά αισθήματα. Συγκεκριμένα, ζητήθηκε από μερικούς ανθρώπους να αξιολογήσουν μία υποτιθέμενη σχέση αφού είχαν φάει μία γλυκιά λιχουδιά και μετά από ένα απλό σνακ. Όσοι είχαν φάει το γλυκό, όχι μόνο ενδιαφέρθηκαν περισσότερο για το ραντεβού, αλλά ένιωσαν και περισσότερο θετικοί για την ενδεχόμενη σχέση, γενικότερα. Δεν είναι αυτό αρκετό για να παραγγείλεις το ζεστό brownie με παγωτό; Όχι σαλάτα, όχι σαλάτα.

agiou-valentinou-proto-rantevou

Πράξη:
Μέχρι τώρα, λογικά θα έχεις διαβάσει για τις 36 ερωτήσεις της αγάπης που υπόσχονται να σε κάνουν να ερωτευτείς άμεσα με το υποψήφιο ταίρι σου. Ακόμα κι αν είσαι καχύποπτη με το συγκεκριμένο quiz ότι θα σου προσφέρει παντοτινή αγάπη, πρόκειται σίγουρα για μία πολύ καλή «συνταγή» ώστε να υπάρξει ροή στη συζήτηση. Κι αν πετύχει, θα έχετε άπειρο χρόνο να κουβεντιάσετε για τον καιρό. Όχι όμως στο πρώτο ραντεβού.

Editor's Picks

Περισσότερα από Σεξ & Σχέσεις

Τι αρέσει στις γυναίκες στο σεξ; Δες τι λέει αυτή η μελέτη (συμφωνείς;)

Αυτά είναι τα… βήματα για να απολαμβάνεις το σεξ κάθε φορά, σύμφωνα με νέα επαναστατική μελέτη.

πράγματα που ανάβουν τους άνδρες
9 περίεργα πράγματα που ανάβουν τους άνδρες

Καμία σχέση με τους σέξι γλουτούς σου – αλήθεια!

«Ζηλεύω την κολλητή του» και άλλα ερωτικά διλήμματα: Ο ψυχολόγος Πάτροκλος Παπαδάκης απαντά

Η ζήλια προς την καλύτερη του φίλη, η σχέση από απόσταση και αν είσαι το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση. Ο ψυχολόγος δίνει απαντήσεις

#shapegreece