Πώς θα γυμναστείς με τα παιδιά; Τα tips της Ελένης

Η Ελένη Πετρουλάκη πηγαίνει με τις κόρες τις για τρέξιμο και δίνει συμβουλές για να γυμνάζεσαι εύκολα μαζί με τα παιδιά!

Mετά από ένα πρωινό απόλυτης έντασης και εξαντλητικής προπόνησης...


Ευτυχώς που έχει λιακάδα σήμερα. Έχω ξεκινήσει προπόνηση στο στίβο (τρέξιμο)  και πραγματικά έχω δει μεγάλη διαφορά κυρίως στην ψυχολογία μου. Και στη φυσική μου κατάσταση - μη νομίζετε ότι οι γυμνάστριες δε χρειάζομαστε άσκηση για να είμαστε fit!


Το τέλειο είναι τις ημέρες που παίρνω και τις πιτσιρίκες μαζί, δύο φορές την εβδομάδα και τρέχουμε παρέα.

Έχω θυμηθεί τα παλιά... Έτρεχα 400 μέτρα για πολλά χρόνια. Οι μικρές κάποιες στιγμές βαριούνται (λογικό) και βρίσκουν ένα σωρο δικαιολογίες για να μην κάνουν, όπως όλοι βέβαια. Τους δίνω κίνητρο - τους αρέσει πολύ η σοκολάτα - έτσι λοιπόν κι εγω βρήκα το κόλπο: Ένα μικρό σοκολατάκι μετά την προπόνηση, εκεί να τις δεις πώς τρέχουν.


Προσπαθώ να βάλω την άσκηση από τώρα στο πρόγραμμά τους. Δεν είναι εύκολο. Υπάρχουν μέρες που η ιδέα και μόνο να πάμε στο γήπεδο με εξουθενώνει... Όμως δεν υποκύπτω. Λέω ...μάνα κουράγιο. Αν σταματήσω εγώ πάει, ούτε οι μικρές θα κάνουν τίποτα.


Έτσι λοιπόν το έχουμε βάλει στο έτσι και αλλιώς φορτωμένο πρόγραμμά μας. Και κοιμόμαστε το βράδυ σαν πουλάκια. Ξεκινήστε λοιπόν τουλάχιστον μια δυο φορές την εβδομάδα και σιγά σιγά θα σας γίνει συνήθεια.


Πώς θα γυμναστείς με τα παιδιά; Τα tips της Ελένης - εικόνα 1


Και εγώ είχα πάρα πολύ καιρό να τρέξω. Στην αρχή νόμιζα ότι θα το βαριόμουν. Όμως μου δίνει τέτοια ενέργεια και ευκαιρία να βρεθώ σε ανοιχτό χώρο, που σκέφτομαι μήπως τρέξω.. και μαραθώνιο!

Καλά, λέω τώρα, δεν υπόσχομαι, θα δείξει!



Eleni Petroulaki Ivic

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Fitness

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i