Έξυπνη ιδέα για να πίνεις περισσότερο νερό σε δύο βήματα

Μην ξεχνάς, ειδικά τους μήνες με υψηλές θερμοκρασίες να πίνεις περισσότερο νερό. Ιδού μια έξυπνη ιδέα για να έχεις ένα μπουκάλι που θα σου θυμίζει να πίνεις νερό.

04.08.2019

Γράφει: Κατερίνα Πατούλια

εχεις διαβασει

κοπέλα πίνει νερο, κομπιούτερ

Κάνε αυτό στο μπουκάλι του νερού σου για να σιγουρευτείς ότι παραμένεις ενυδατωμένη όλη την ημέρα!

Το να πιεις τα απαραίτητα 8 ποτήρια νερό την ημέρα δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα. Αλλά, αν αναλογιστείς όλα τα απίστευτα οφέλη του νερού για την υγεία σου, σίγουρα αξίζει λίγο από το χρόνο και τον κόπο σου για να τα καταφέρεις. Μην ξεχνάς ότι το πρώτο πράγμα που σου προσφέρει το νερό είναι ότι κάνει το δέρμα σου να λάμπει. Αυτό συμβαίνει επειδή το νερό «πλημμυρίζει» τα πάντα, γεμίζοντας τις ρυτίδες και τους πόρους σου. Και όχι μόνο αυτό. Το H20 μπορεί να συμβάλει και στην απώλεια βάρους, καθώς ενισχύει την καύση θερμίδων και σε αποτρέπει από την κατάποση άλλων-συνήθως γεμάτων ζάχαρη- ποτών.

Διάβασε επίσης: 10 αποτελεσματικοί τρόποι για να πίνεις περισσότερο νερό

Αν παλεύεις λοιπόν να πιεις περισσότερο κάθε ημέρα, υπάρχει μία εύκολη λύση για να τα καταφέρεις:

Βήμα 1ο

Βρες ένα μεγάλο, επαναχρησιμοποιούμενο μπουκάλι στο οποίο θα βάζεις το νερό σου και ένα μαρκαδοράκι.

 

Βήμα 2ο

Ξεκινώντας από την κορυφή και κατεβαίνοντας προς τα κάτω στο μπουκάλι, ανάλογα με τις ανάγκες του σώματός σου σε νερό, σημείωσε γραμμές με ώρες δίπλα από αυτές.
Με αυτό τον τρόπο θα αποκτήσεις ένα κίνητρο να πιεις μία συγκεκριμένη ποσότητα μέχρι μία συγκεκριμένη ώρα. Τόσο απλό και τόσο ευφυές.

Editor's Picks

Περισσότερα από Διατροφή και Αδυνάτισμα

Best of network

#shapegreece