Φάε πρωτεΐνη πριν τον ύπνο και άλλα μυστικά για αύξηση του μεταβολισμού!

Ξέρεις ήδη ότι πρέπει να τρως πρωινό ή να μην κάνεις στερητικές δίαιτες για να διατηρείς το μεταβολισμό σου σε γρήγορους ρυθμούς. Ίσως όμως δεν γνωρίζεις αυτά τα «μυστικά» που θα τον κάνουν να τρέχει ακόμα πιο γρήγορα!

09.07.2016

Γράφει: Ελένη Καραγιάννη

Η αύξηση του μεταβολισμού –δηλαδή του ρυθμού με τον οποίο ο οργανισμός σου καίει θερμίδες- είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι για να χάνεις γρήγορα κιλά και να διατηρείς το ιδανικό σου βάρος χωρίς θυσίες και στερήσεις. Εάν ανήκεις στους ανθρώπους που προσέχουν τη διατροφή και τη σιλουέτα τους σίγουρα γνωρίζεις ήδη μερικά πράγματα που πρέπει να κάνεις κάθε μέρα για να έχεις το μεταβολισμό σου σε εγρήγορση. Όπως, για παράδειγμα, να τρως πρωινό αλλά και να αποφεύγεις τις δίαιτες «γιο-γιο» που κάνουν το σώμα σου να καίει λιγότερο και να αποθηκεύει την ενέργεια με τη μορφή λίπους.

Εμείς, σου προτείνουμε μερικά ακόμα καλά κρυμμένα «μυστικά» που θα βοηθήσουν ακόμα περισσότερο στην αύξηση του μεταβολισμού, ώστε να καις κι άλλες θερμίδες ακόμα και όταν κάθεσαι! Να, τι μπορείς να κάνεις:

[related id="33632"]

Περισσότερα από Διατροφή και Αδυνάτισμα

Best of network

#shapegreece