Το νέο ψωμί για τοστ είναι εμπλουτισμένο με περισσότερες βιταμίνες και μέταλλα

Το ψωμί Παπαδοπούλου Plus είναι η νέα προσθήκη στο ψωμί του τοστ

17.10.2018

Γράφει: Κωνσταντίνα Μερκούρη

εχεις διαβασει

υγιεινό πρωινό

Πώς μπορείς να απολαύσεις ένα σούπερ υγιεινό γεύμα και να χαρίσεις στον οργανισμό σου έξτρα θρεπτικά συστατικά από την αρχή κιόλας της μέρας; Η εταιρεία Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε., συνεπής στην υπόσχεσή της να προσφέρει ποιοτικά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, δημιούργησε το ψωμί «Παπαδοπούλου PLUS», το νέο σταρένιο ψωμί του τοστ με σίδηρο, ασβέστιο, βιταμίνη D και φολικό οξύ.

Το νέο ψωμί για τοστ είναι εμπλουτισμένο με περισσότερες βιταμίνες και μέταλλα

Μπορεί ένα ψωμί του τοστ να προσφέρει μεγαλύτερη αξία στην καθημερινή σας διατροφή, περισσότερες βιταμίνες και μέταλλα;

Η μεγάλη Πανελλαδική Μελέτη Διατροφής & Υγείας (ΠΑ.ΜΕ.Δ.Υ.), που εκπονήθηκε από το τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ανέδειξε σημαντικά ευρήματα που αφορούν όλους μας.

  • Μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού, όχι μόνο στους ενήλικες αλλά και στα παιδιά, δεν προσλαμβάνει τις απαραίτητες ποσότητες σε κάποιες βιταμίνες όπως η D και το φολικό οξύ και μέταλλα όπως το ασβέστιο και ο σίδηρος.
  • Στον σίδηρο εντοπίστηκε χαμηλή πρόσληψη στο 35% του πληθυσμού, στο ασβέστιο στο 66%, στο φολικό οξύ στο 83%, ενώ στη βιταμίνη D το ποσοστό ανέρχεται στο 98%.

Η εταιρία Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε., συνεργάστηκε με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και τον Επιστημονικό Υπεύθυνο της ΠΑ.ΜΕ.Δ.Υ. καθηγητή Αντώνη Ζαμπέλα, για την αξιοποίηση των αποτελεσμάτων αυτών και δημιούργησε ένα καινοτόμο ψωμί του τοστ, το «Παπαδοπούλου PLUS», το οποίο αποτελεί πηγή σιδήρου, ασβεστίου, βιταμίνης D και φολικού οξέος, συμβάλλοντας έτσι στην καθημερινή πρόσληψη των απαραίτητων ποσοτήτων, σε συνδυασμό με μια ισορροπημένη διατροφή.

Περισσότερα από Διατροφή και Αδυνάτισμα

Best of network

#shapegreece