Ποιοτικές μηχανές espresso

Διάλεξε μια καλή μηχανή εσπρέσσο για το σπίτι.

Ποιοτικές μηχανές espresso

Οι μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες ηλεκτρικών ειδών, λανσάρουν στο εμπόριο ποιοτικά μοντέλα για κάθε ανάγκη που έχει το καταναλωτικό κοινό. Μία κατηγορία ποιοτικών συσκευών, η οποία κερδίζει την εμπιστοσύνη πολλών ανδρών και γυναικών, είναι και η καφετιέρα εσπρέσο.

Η μηχανή Nespresso Delonghi U EN110.B ανήκει σε μια κατηγορία ποιοτικών προϊόντων, που ανταποκρίνονται πλήρως στις σύγχρονες απαιτήσεις που έχουν οι καταναλωτές. Η U προσαρμόζεται σε κάθε εσωτερική διακόσμηση λόγω των λιτών γραμμών της και του αρθρωτού design της, ενώ το 2012 βραβεύτηκε με το “Red Dot Design Award”.

Η αυτόματη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας απενεργοποιεί τη μηχανή μετά από 9 λεπτά αδράνειας, συμβάλλοντας έτσι στη χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας. Τα προγραμματιζόμενα κουμπιά διαθέτουν backlit φωτισμό και με την τεχνολογία αυτόματης διακοπής ροής και σταγόνων φροντίζουν την παρασκευή 3 ποσοτήτων καφέ: Ristretto, Espresso και Lungo.

Η U σας προσφέρει μία ευρεία επιλογή χρωμάτων και φινιρισμάτων, ματ και γυαλιστερών, που ανταποκρίνονται σε όλες τις προτιμήσεις. Κάθε μηχανή περιλαμβάνει ένα σετ καλωσορίσματος με 16 Εκλεκτές Ποικιλίες καφέ Nespresso. Χάρη στις καθαρές γραμμές της και στο απλό design της, αυτή η μηχανή προσαρμόζεται σε κάθε εσωτερική διακόσμηση κουζίνας και διατίθεται σε μία μεγάλη σειρά χρωμάτων και φινιρισμάτων, γυαλιστερών και ματ, για να ικανοποιήσουν όλες τις προτιμήσεις σας.

Ο καφές σας παρασκευάζεται με μία μόνο κίνηση χάρη στην καινοτομία του ενεργού δρομέα της U. Η μηχανή καφέ U μπορεί να απομνημονεύσει το αγαπημένο σας μέγεθος κούπας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i