
Καπνιστή πέστροφα για ένα υπέροχο ριζότο.
Yλικά για το ριζότο (για 1 μερίδα)
- 60 γρ. καστανό ρύζι
- 50 γρ. καπνιστή πέστροφα
- 30 γρ. τυρί ricotta
- 1 κουτ. της σούπας ψιλοκομμένος άνηθος
Eκτέλεση
Μουλιάζουμε το ρύζι για 3-4 ώρες και στη συνέχεια το βράζουμε σε αλατισμένο νερό για 45 περίπου λεπτά.
Ψιλοκόβουμε την πέστροφα και ανακατεύουμε μαζί με το τυρί. Σερβίρουμε με τον άνηθο
Θρεπτική αξία ανά μερίδα: 397 θερμίδες, 6,4 γρ. λιπαρά (εκ των οποίων 2,25 γρ. κορεσμένα), 65,6 γρ. υδατάνθρακες, 17,7 γρ. πρωτεΐνες, 5 γρ. φυτικές ίνες
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr