Τι περιλαμβάνει η αγαπημένη σαλάτα της Bella Hadid;

Το διάσημο μοντέλο μοιράστηκε την αγαπημένη της συνταγή με τους εκατομμύρια θαυμαστές της, δημιουργώντας μια υγιεινή πρόταση για ένα ελαφρύ και δροσερό γεύμα.

Bella Hadid @Instagram

Η καλλίγραμμη σιλουέτα της Bella Hadid σίγουρα απαιτεί θυσίες για την διατήρηση της. Άλλοτε δυσκολότερες και άλλοτε πιο εύκολες και με μεγάλες δόσεις νοστιμιάς. Πέραν της τακτικής άσκησης, το διάσημο μοντέλο για να διατηρήσει αδύνατη την σιλουέτα της ακολουθεί συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής, το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων πολλά φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Με τα τελευταία μάλιστα συνθέτει διάφορους συνδυασμούς, δημιουργώντας ιδανικές προτάσεις για ένα ελαφρύ και δροσερό γεύμα.

Μια από αυτές είναι και η αγαπημένη της πράσινη σαλάτα, η οποία είναι γεμάτη βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και καλά λιπαρά. Σε ελάχιστο χρόνο και μόλις λίγα υλικά μπορείς να έχεις έτοιμο ένα χορταστικό και θρεπτικό γεύμα, ιδανικό για τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού και με την υπογραφή της Bella Hadid.

Υλικά:

Ρόκα

1/5 αγγούρι

2 κόκκινες πιπεριές

1 ώριμο αβοκάντο 

Τριμμένη παρμεζάνα ή σε μεγάλα κομμάτια

Λεμόνι

Βαλσάμικο ξίδι

Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση:

Αφού κόψεις κομματάκια το αγγούρι, την πιπεριά και το αβοκάντο τοποθέτησε τα μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ και ανακάτεψε τα πολύ καλά. Η δροσερή σαλάτα σου είναι έτοιμη!

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i