Τα 10 καλύτερα yogurt bowls για πρωινό γεύμα

Τα μπολ γιαουρτιού έχουν γίνει μια δημοφιλής επιλογή πρωινού τα άτομα που προσέχουν την υγεία και τη σιλουέτα τους.

yogurt bowl Ιstock

Τα μπολ γιαουρτιού έχουν γίνει μια δημοφιλής επιλογή πρωινού τα άτομα που προσέχουν την υγεία και τη σιλουέτα τους. Όχι μόνο είναι νόστιμα, αλλά είναι επίσης γεμάτα με απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που μπορούν να σε βοηθήσουν να ξεκινήσεις τη μέρα σου με τον καλύτερο τρόπο. Το γιαούρτι είναι γνωστό για την υψηλή περιεκτικότητά του σε πρωτεΐνες, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να αισθάνονται χορτάτοι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Τα μπολ γιαουρτιού είναι μια νόστιμη και θρεπτική επιλογή πρωινού που μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις προσωπικές σου προτιμήσεις. Είτε προτιμάς γλυκά είτε αλμυρά πρωινά, υπάρχει ένα μπολ γιαουρτιού που θα λατρέψεις. Δοκίμασε λοιπόν ένα από αυτά τα παρακάτω, καλύτερα μπολ γιαουρτιού για πρωινό και ξεκίνα σωστά τη μέρα σου. 

Μπολ γιαουρτιού Peach Cobbler

Για ένα πρωινό που θα μοιάζει με κλασικό επιδόρπιο, δοκίμασε ένα μπολ με γιαούρτι με γεύση Peach Cobbler, ενός κλασικού επιδορπίου. Ανακάτεψε λίγο γιαούρτι με ροδάκινα κομμένα σε κύβους, πασπάλισε με κανέλα και ένα crumble από βρώμη, αλεύρι, βούτυρο και καστανή ζάχαρη για ένα γλυκό και χορταστικό πρωινό.

Κραμπλ με ροδάκινα και φράουλες

Μπολ γιαουρτιού μούρων

Τα μούρα δεν είναι μόνο νόστιμα, αλλά είναι επίσης γεμάτα με αντιοξειδωτικά που βοηθούν στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών στο σώμα. Ανακάτεψε μερικά φρέσκα μούρα, όπως και φράουλες, στο γιαούρτι και πρόσθεσε γκρανόλα για τραγανή υφή.

Τροπικό μπολ γιαουρτιού

Αν ψάχνεις μια πιο εξωτική γεύση, ένα τροπικό μπολ με γιαούρτι είναι η καλύτερη και πιο δροσιστική ιδέα. Ανακάτεψε λίγο μάνγκο, ανανά και ακτινίδιο σε κύβους στο γιαούρτι σου και πρόσθεσε νιφάδες καρύδας και σπόρους chia για ένα δροσιστικό και δυναμωτικό πρωινό.

Μπολ γιαουρτιού με φυστικοβούτυρο

Για ένα πρωινό γεμάτο πρωτεΐνη που θα σε κρατήσει χορτάτη όλο το πρωί, δοκίμασε ένα μπολ με γιαούρτι και φυστικοβούτυρο. Ανακάτεψε λίγο φυστικοβούτυρο (ή κάποιο άλλο βούτυρο καρπών) στο γιαούρτι και πρόσθεσε μπανάνα σε φέτες. Τέλος, πασπάλισε με λίγη κανέλα.

Μπολ γιαουρτιού σοκολάτας

Εάν σου αρέσουν οι πολύ γλυκιές γεύσεις, ένα μπολ σοκολάτας - γιαουρτιού είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις τη μέρα σου. Ανακάτεψε λίγη σκόνη κακάο στο γιαούρτι και πρόσθεσε φράουλες και αμύγδαλα σε φέτες για ένα πρωινό που θα έχει γεύση σαν γλυκό.

Αλμυρό μπολ γιαουρτιού

Αν προτιμάς τα αλμυρά πρωινά, ένα αλμυρό μπολ γιαουρτιού θα σε κάνει να ξεκινήσεις τη μέρα σου πολύ γευστικά. Ανακάτεψε λίγο γιαούρτι με ψιλοκομμένο αγγούρι, ντοματίνια και αβοκάντο για ένα χορταστικό και θρεπτικό πρωινό γεμάτο με υγιεινά λιπαρά και πρωτεΐνες.

Μπολ γιαουρτιού βρώμης

Πρόσθεσε λίγη μαγειρεμένη βρώμη στο γιαούρτι σου, φρέσκα φρούτα, ξηρούς καρπούς και λίγο σιρόπι σφενδάμου για ένα νόστιμο και χορταστικό πρωινό.

Μπολ γιαουρτιού μήλου - κανέλας

Για ένα κλασικό πρωινό, δοκίμασε ένα μπολ με γιαούρτι με κανέλα και μήλο. Ανακάτεψε μερικά ψιλοκομμένα κομμάτια μήλου και κανέλα στο γιαούρτι σου και από πάνω πασπάλισε με γκρανόλα για τραγανή υφή.

Πράσινο μπολ γιαουρτιού

Για ένα πρωινό γεμάτο θρεπτικά συστατικά, δοκίμασε ένα πράσινο μπολ με γιαούρτι. Ανακάτεψε λίγο σπανάκι, λάχανο και αβοκάντο στο γιαούρτι σου και πρόσθεσε σπόρους κολοκύθας για ένα πρωινό που είναι ταυτόχρονα αναζωογονητικό και δυναμωτικό.

Overnight Μπολ γιαουρτιού

Εάν δεν έχεις χρόνο το πρωί, ένα μπολ γιαουρτιού από το βράδυθα σε βολέψει. Ανακάτεψε λίγο γιαούρτι με σπόρους chia και άφησε το στο ψυγείο όλη τη νύχτα. Το πρωί, πρόρθσε τα αγαπημένα σου φρούτα, ξηρούς καρπούς και σπόρους για ένα νόστιμο και θρεπτικό πρωινό.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i