3 απίστευτα σνακ για τους φέτα lovers

Η αγαπημένη φέτα όλης της Ελλάδας, η φέτα ΠΟΠ ΔΩΔΩΝΗ, έγινε τραγανό σνακ! (Και εμείς λιώσαμε από χαρά!)

dodoni istock

Θέλεις να καλέσεις φίλους με αναμμένο τζάκι και κρασάκι. Να διακοσμήσεις εντυπωσιακά πλατό με τυριά και αλλαντικά στις γιορτές. Να κάνεις ένα νόστιμο lunch break στη δουλειά σου. Να κανονίσεις ένα γρήγορο ταξίδι με το ταίρι σου. Τι δεν πρέπει να σου λείπει; Η φέτα! Και το τραγανό, πικάντικο και αναπάντεχο σνακ της.

3 δυνατές γευστικές προτάσεις που πρέπει να δοκιμάσεις ASAP!

Εάν ανήκεις στην κατηγορία των φέτα lovers, αυτά τα τρία σνακ είναι το τέλειο τσίμπημα όταν η λιγούρα σε... γαργαλάει.

1. Τομάτα, Ρίγανη και Φέτα: Η μεγάλη σου αγάπη

dodoni

Αν αγαπάς τη φέτα, είσαι από αυτούς που πιστεύεις (και καλά κάνεις) ότι η καλύτερη σαλάτα είναι η χωριάτικη. Αυτή που έχει τη ζουμερή τομάτα, τη μυρωδάτη ρίγανη και την ΠΟΠ φέτα ΔΩΔΩΝΗ. Ίσως, μάλιστα, να μην είναι υπερβολή να ισχυριστούμε ότι πρόκειται για την καλύτερη σαλάτα που έχει να προσφέρει όλη η Μεσόγειος. Τώρα αυτά τα πολύ αγαπημένα ελληνικά συστατικά συσκευάστηκαν σε μπουκίτσες γεμάτες φρεσκάδα.

Ιδανικό σνακ για να κάνεις ένα μίνι διάλειμμα στη δουλειά και να απολαύσεις όλη τη γεύση της φέτας σε συνδυασμό με την γλυκιά αλλά όξινη της τομάτας και το άρωμα της ρίγανης που σκάει στον ουρανίσκο σου. Plus: Θα σου ανοίξει και η όρεξη για... δημιουργική δουλειά!

2. Jalapeno Chili με φέτα: Για σένα που σου αρέσουν τα καυτέρα (και τα αντέχεις!) 

dodoni

Όποιο κι αν είναι το φαγητό, υπάρχει η πικάντικη, καυτερή εκδοχή του. Για παράδειγμα οι πίτσες συνδυάζονται με πικάντικο λουκάνικο ή ένα τραγανό κοτόπουλο μπορεί να σερβιριστεί με καυτερό τσίλι. Έτσι και εδώ η φέτα παίρνει φωτιά και η εξωτική αίσθηση του chili βρίσκει την τέλεια ισορροπία στο στόμα σου.

Ιδανικό σνακ για να καλέσεις φίλους στο σπίτι για έναν υπερ-μαραθώνιο ταινιών με Jalapeno Chili σνακ που περικλείει την υπέροχη φέτα ΠΟΠ ΔΩΔΩΝΗ! Είναι σαν το ελληνικό μας μπουγιουρντί, αλλά πίστεψέ μας, πολύ καλύτερο! Η μπύρα είναι προαιρετική, οι ταινίες απαραίτητες.

3. Καραμελωμένα κρεμμύδια με φέτα: μια γλυκιά απόλαυση

dodoni

Γλασαριστά και καραμελωμένα, με τα κρεμμύδια αποκτά υπόσταση η γεύση και νεύρο η νοστιμιά. Κάθε χρατς και μια γλυκιά έκρηξη απόλαυσης με 100% φέτα ΔΩΔΩΝΗ που θα σε κάνουν να αλλάξεις γνώμη για τα κρεμμύδια. Γιατί δεν υπάρχει καλύτερο από καραμελωμένα κρεμμύδια στο μπέργκερ σου και φυσικά στο τραγανό σου σνακ. Όπως η ρίγανη, η τομάτα και η φέτα κάνουν την καλύτερα παρέα, έτσι και τα καραμελωμένα κρεμμύδια αποτελούν το πιο γαστρονομικό συνδυασμό με τη φέτα.

Ιδανικό σνακ για να φτιάξεις μια τέλεια πιατέλα ορεκτικών με τυριά και αλλαντικά και να τη συνοδέψουν ή να τα πάρεις μαζί σου στη σύντομη απόδραση με τους φίλους σου.

Τα λατρεμένα σου σνακ

Αυτά τα σνακ θα σε κερδίσουν με τη γεύση τους. Είναι ψημένα στο φούρνο, μόνο με φυσικά συστατικά, χωρίς γλουτένη και στοχεύουν σε απαιτητικούς ουρανίσκους και σε όσους κάνουν ισορροπημένη διατροφή. Αν σε όλα αυτά προσθέσεις πως είναι και πλούσια πηγή πρωτεΐνης, άρα και βόμβα ενέργειας, τότε ξέρεις πως για άλλη μια φορά η ΔΩΔΩΝΗ σου συστήνει μια νέα απολαυστική συνήθεια που βασίζεται στην αγνότητα των υλικών. Γιατί τελικά η τροφή που επιλέγεις λέει πολλά για όσα είσαι, για όσα αγαπάς και για όσα πιστεύεις.

Ακολούθησε τις γεύσεις ΔΩΔΩΝΗ εδώ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i