
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ 1 αβοκάντο 2 πίτες κομμένες σε τρίγωνα κομμάτια 1/2 λεμόνι (χυμός και ξύσμα) 2 κουταλιές της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Για το σερβίρισμα μπορεί να χρησιμοπιήσεις ό,τι θες. Εγώ διάλεξα πιπεριά για το χρώμα αλλά μπορείς να βάλεις σολωμό, ελιές, καπνιστή πάπρικα ή λιαστές ντομάτες ΟΔΗΓΙΕΣ Σε ένα μπολ λιανίζουμε το αβοκάντο με ένα πιρούνι μέχρι να το κάνουμε αλοιφή. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το αλάτι, το λεμόνι (ξύσμα και χυμό) και ανακατεύουμε. Φρυγανίζουμε τις πίτες Απλώνουμε πάνω στην πίτα, προσθέτουμε ό,τι topping επιθυμούμε και σερβίρουμε. Πηγή: http://coolartisan.net/
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr