Κάνε το τεστ: Ποια δίαιτα μου ταιριάζει;

Θέλεις να χάσεις κιλά αλλά δεν είσαι σίγουρη ποια δίαιτα ταιριάζει περισσότερο στον τρόπο ζωής και την προσωπικότητά σου. Κάνε το τεστ και θα μάθεις ποια είναι η ιδανική δίαιτα για σένα!

diet-test

Μετά από τόσες (πετυχημένες ή όχι και τόσο) προσπάθειες, σίγουρα θα ξέρεις πια: Όσο περισσότερο ταιριάζει μια δίαιτα με την προσωπικότητά σου κι όχι καλύτερα εντάσσεται μέσα στη ρουτίνα της καθημερινότητάς σου, χωρίς να σε αναγκάζει, να αλλάξεις εντελώς ζωή για να την ακολουθήσεις, τόσο πιο αποτελεσματική είναι.

Άλλωστε, είναι φυσιολογικό... Ένα διατροφικό πρόγραμμα που απαιτεί από σένα πολλές "θυσίες", όχι μόνο σε τροφές και θερμίδες αλλά και στην κοινωνική ζωή σου είναι καταδικασμένο να εγκαταλειφθεί πριν εκπληρώσει το στόχο του.

Γι' αυτό, το πιο σημαντικό βήμα, μετά την απόφαση να χάσεις κιλά, είναι να εντοπίσεις ποια ακριβώς από τις δίαιτες που υπάρχουν είναι αυτή που είναι η ιδανική για σένα. Εάν απαντήσεις με επιτυχία στο ερώτημα "ποια δίαιτα μου ταιριάζει" έχεις περισσότερες πιθανότητες να ακολουθήσεις εκείνη που θα μπορέσεις να συνεχίσεις για περισσότερο χρόνο, με πιο καλή διάθεση και, τελικά, με καλύτερα αποτελέσματα.

Κάνε το τεστ που ακολουθεί και δες ποια είναι η καλύτερη δίαιτα για σένα:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i