Βιολογικοί χυμοί: ελιξίριο υγείας;

Η υγιεινή διατροφή δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Θέλει σύστημα, προγραμματισμό και οργάνωση.

Life Bio_Artboard

Η υγιεινή διατροφή δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Θέλει σύστημα, προγραμματισμό και οργάνωση. Σίγουρα απαιτεί περισσότερη σκέψη, προετοιμασία, προσοχή και αφοσίωση. Αν, όμως, εξαρχής επιλέξουμε ποιοτικές πρώτες ύλες, βιολογικά προϊόντα και δεν κάνουμε εύκολες ή απερίσκεπτες επιλογές, τότε είμαστε πολύ πιο κοντά στο στόχο μας.

Ευτυχώς, δημιουργούνται νέες, καινοτόμες και υγιεινές διατροφικές επιλογές που διευκολύνουν τον καθημερινό μας αγώνα. Οι χυμοί είναι μια εξαιρετική λύση για να προσλάβει ο οργανισμός όλα τα διατροφικά στοιχεία γρήγορα και αποτελεσματικά. Είναι σαφές ότι όταν, πλέον, μιλάμε για ποιοτικούς χυμούς, αναφερόμαστε σε βιολογικούς χυμούς. Η πρόσφατη νέα πρόταση της ΔΕΛΤΑ με τους βιολογικούς χυμούς «LIFE Βιολογική Σοδειά» είναι μια πολύ ευχάριστη έκπληξη.

Βιολογικοί χυμοί: ελιξίριο υγείας; - εικόνα 1

Με πιστοποίηση του επίσημου Οργανισμού Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων «ΔΗΩ», 100% βιολογική λεμονάδα & 100% φυσικός βιολογικός χυμός πορτοκάλι, χωρίς προσθήκη ζάχαρης και χωρίς συντηρητικά. Τρία ποιοτικά χαρακτηριστικά που σπάνια συναντά κανείς στο ίδιο προϊόν. Αν σ’ αυτό προσθέσουμε το ότι το πορτοκάλι είναι πλούσιο σε βιταμίνη C, γεγονός που βοηθάει στο ανοσοποιητικό μας σύστημα και την παραδοσιακή συνταγή της λεμονάδας, έχουμε δύο εξαιρετικές προτάσεις χυμών για την καθημερινή μας διατροφή.

Είναι σημαντικό στην πίεση που βιώνουμε καθημερινά με έλλειψη χρόνου, να μην κάνουμε εκπτώσεις σε ό,τι αφορά την υγεία μας. Με μελετημένες επιλογές, μπορούμε να προστατεύσουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα και να διευκολύνουμε την καθημερινότητά μας!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i