Φυσικά Συμπληρώματα Διατροφής: Η καινοτομία που χρειαζόταν ο οργανισμός μου

Και πιθανότατα και ο δικός σου.

περπατημα iStock

Κάθε φορά που εμπλέκομαι σε συζητήσεις για συμπληρώματα διατροφής, το βλέμμα όλων στρέφεται διακριτικά- ή και μη- σε εμένα, μιας και όλοι με θεωρούν ειδήμων (δεν τους αδικώ). Έχοντας κάνει εκτενή έρευνα πάνω στο θέμα και δοκιμάσει κατά καιρούς πολλά από αυτά, έχω ομολογουμένως ένα είδος "προϋπηρεσίας". Ωστόσο, επειδή παρ' όλη την προσπάθεια δεν είχα βρει ακόμη αυτό που 100% ζητούσα, πάντα δίσταζα να προτείνω στους φίλους μου κάποιο προϊόν.

Απαιτητική; Ναι. Τελειομανής; Σίγουρα ναι. Ευσεβής πόθος η εύρεση του τέλειου συμπληρώματος; Ναι- θα απαντούσα ΑΝ ΔΕΝ είχα γνωρίσει τη Λιποσωμιακή Τεχνολογία.

Και όλα άλλαξαν.

Η Λιποσωμιακή Τεχνολογία με βοήθησε να συνειδητοποιήσω ότι δεν έκανα κάτι λάθος, ούτε είχε κανένα νόημα να αλλάζω συνεχώς συμπληρώματα για να εντοπίσω τί φταίει και δεν έχω τα αποτελέσματα που θέλω. Όλα κρίνονται εν τέλει στον τρόπο χορήγησης των φαρμάκων: Με τον παραδοσιακό τρόπο λήψης τους, τα δραστικά συστατικά έχουν μειωμένη αποτελεσματικότητα. Ο λόγος; Απλούστατα επειδή δεν κατευθύνονται στην στοχευμένη περιοχή, αλλά απελευθερώνονται σε διάφορα σημεία του οργανισμού.

Χάρη στην πρόοδο της τεχνολογίας στην ιατρική επιστήμη όμως, το κενό αυτό καλύπτει πια η Λιποσωμιακή Τεχνολογία, μια εναλλακτική και πρωτοποριακή τεχνολογία που προάγει την καλύτερη υγεία. Όλα ξεκινούν από τα λιποσώματα ή αλλιώς τα σφαιρικού σχήματος τεχνητά σωματίδια, στο κέντρο των οποίων μπορούν να τοποθετηθούν ποσότητες φυτο-χημικών θρεπτικών συστατικών. Λειτουργώντας ως οχήματα μεταφοράς, οδηγούν με ασφάλεια τις δραστικές αυτές ουσίες στον οργανισμό μας.

Τι είναι αυτό στο οποίο υπερτερούν τα λιποσώματα;

Η απάντηση κρύβεται στην εξασφάλιση της υψηλότερης δυνατής απορρόφησης των δραστικών συστατικών, συγκριτικά με τις παραδοσιακές μορφές χορήγησης από το στόμα, όπως είναι τα απλής μορφής  δισκία και οι κάψουλες. Αυτό χάρη στην τεχνολογία και τη δομική τους σύσταση, που είναι ίδια με αυτή των κυττάρων του σώματος. Έτσι, διευκολύνεται η απορρόφησή τους και αποτρέπεται η διάσπαση τους από το στομάχι, χωρίς μάλιστα να προκαλούν την οποιαδήποτε παρενέργεια κατά την αποβολή τους.

Ας δούμε αναλυτικά τους λόγους για τους οποίους τα λιποσώματα είναι ασφαλή για τη μεταφορά βιταμινών και συμπληρωμάτων διατροφής στον ανθρώπινο οργανισμό:

  • Προσφέρουν μέγιστη απορρόφηση και βιοδιαθεσιμότητα από τον οργανισμό
  • Δεν είναι τοξικά ή αντιγονικά (γιατί αποτελούνται από φωσφολιπίδια)
  • Εξασφαλίζουν αυξημένη ενδοκυτταρική απορρόφηση
  • Καθιστούν πιο εύκολη τη θεραπεία, μειώνοντας τη συχνότητα χορήγησης του φαρμάκου
  • Είναι βιοσυμβατά με τον οργανισμό και ως εκ τούτου βιοαποικοδομήσιμα
  • Προστατεύουν τα δραστικά συστατικά από το γαστροπεπτικό σύστημα, ενισχύοντας την απορρόφησή τους
  • Ανανεώνουν τα κατεστραμμένα φωσφολιπίδια του οργανισμού
  • Προσφέρουν ελεγχόμενη ενυδάτωση

Ό,τι έψαχνα το βρήκα...

...Στη σειρά φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής JOHN NOA που καινοτομεί εφαρμόζοντας την τελευταία λέξη της ιατρικής, τη Λιποσωμιακή Τεχνολογία. Χάρη στα προϊόντα της- με φυσικά συστατικά και φωσφολιπίδια αποκλειστικά από λεκιθίνη μη γεννετικά τροποποιημένου ηλίανθου- κατάφερα να χαρίσω στον οργανισμό μου την εύρυθμη λειτουργία που αποζητούσα. Και ναι, πλέον δεν αλλάζω θέμα συζήτησης όταν με ρωτούν "ποιο είναι το καλύτερο συμπλήρωμα, εσύ που τα έχεις δοκιμάσει όλα;" 

Λιποσωμιακή τεχνολογία + εξειδίκευση = John Noa

Επειδή κάθε περίοδος στη ζωή μου δεν είναι ίδια, αλλάζουν και οι ανάγκες του οργανισμού μου. Φροντίζοντας κάθε φορά να τον ακούω προκειμένου να αντιληφθώ τί ειναι αυτό που πραγματικά χρειάζεται, βρίσκω κάθε φορά το συμπλήρωμα εκείνο που ικανοποιεί τις ανάγκες μου. Όποιες κι αν είναι οι δικές σου, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μένουν ανεκπλήρωτες.

Ομορφιά: Η μόνη αλήθεια που δεν χρειάζεται αποδείξεις

Ειδικά όταν ενισχύεται με το σιρόπι υγείας και ομορφιάς Worts B-Complex / Beauty. Φτιαγμένο από φυτικά εκχυλίσματα, τονώνει τον οργανισμό και χαρίζει λαμπερά και πυκνά μαλλιά (δρώντας κατά της τριχόπτωσης), δυνατά νύχια και επιδερμίδα. Με άλλα λόγια, δεν σε έχεις δει πιο όμορφη. Ακόμη, έχει ισχυρή αντιοξειδωτική και αντιγηραντική δράση, και βοηθά στη διαχείριση του βάρους και του στρες.

John Noa

Κι αν το "σώμα παραλίας" θες να γίνει το σώμα σου για όλον τον χρόνο;

Αν αναρωτιέσαι πώς θα μειώσεις το βάρος και το λίπος σου με τον πιο φυσικό τρόπο, η απάντηση είναι στο Superherbs Lipof Glucomannan Extract. Με εκχύλισμα Γλυκομαννάνης, ενός υδατοδιαλυτού πολυσακχαρίτη από το φυτό Konja, προωθεί την απώλεια βάρους δημιουργώντας αυξημένο αίσθημα κορεσμού, βοηθά στη μείωση της χοληστερόλης και συμβάλλει στον έλεγχο των επιπέδων του σακχάρου στο αίμα.

John Noa

Αρρώστιες, αυτός ο άγνωστος

Αν θέλεις να δεις τον οργανισμό σου πιο ενισχυμένο από ποτέ, το Superherbs Black Cumin με ανοσορυθμιστική και προληπτική δράση έναντι λοιμώξεων και αλλεργιών, είναι ο σύμμαχός σου. Έχει θεραπευτικές ιδιότητες έναντι του βρογχικού άσθματος και των αυτοάνοσων δερματικών παθήσεων, καθώς και αντιοξειδωτικές, αντιβακτηριδιακές και αντιμυκητιασικές ιδιότητες. Ακόμη, δρα κατά της σχιστοσωμίασης και του διαβήτη και προστατεύει το ήπαρ, τα νεφρά, το καρδιαγγειακό και το νευρικό σύστημα.

John Noa

Για πνευματική διαύγεια και μυαλό που δεν σταματά να "στροφάρει"

Το Superherbs Ginko Biloba Extract αυξάνει την πνευματική απόδοση, προάγει τη βέλτιστη εγκεφαλική λειτουργία και ενισχύει τη μνήμη και τη συγκέντρωση. Με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στον οργανισμό, συνδράμει σε δερματολογικά προβλήματα και ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία στο τριχωτό της κεφαλής.

John Noa

Η φιλοσοφία (ή καλύτερα, εταιρεία) πίσω από τη Λιποσωμιακή Τεχνολογία

Τα προϊόντα JOHN NOA, η κορυφαία σειρά φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής, έχουν καταφέρει να γίνουν η επέκταση του χεριού μου από τότε που ανακάλυψα τη δύναμη των φυσικών συστατικών. Η μοναδικότητά τους πηγάζει ακριβώς από αυτό: Μεγάλο μέρος των  συστατικών τους προέρχεται από τη φύση. Μπορείς να ανακαλύψεις τα προϊόντα στο john-noa.gr και να δεις το σώμα και το πνεύμα σου να εξελίσσονται καθημερινά στην καλύτερη εκδοχή τους.

Μπορείς ανακαλύψεις την κορυφαία σειρά προϊόντων σε όλα τα φαρμακεία ή στο www.bettervita.gr.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i