Αυτό το καλοκαίρι απόλαυσε τον έρωτα και τη ζωή

Αυτό το καλοκαίρι, απόλαυσε τον έρωτα και τη ζωή σου στο μέγιστο, με το Resilovit® Pill.

ζευγάρι διακοπές καλοκαίρι jacoblund

Για την καθημερινή μας ευεξία και ενέργεια στο maximum, χρειαζόμαστε επαρκείς ποσότητες βιταμινών, μετάλλων και άλλων πολύτιμων μικροθρεπτικών συστατικών. Κανονικά, μία ισορροπημένη, υγιεινή διατροφή μας παρέχει ότι χρειαζόμαστε. Ορισμένες όμως καταστάσεις, ασθένειες, αλλά και ορισμένα φάρμακα μπορεί να προκαλέσουν μία πρόσθετη ανάγκη στα συστατικά αυτά.

Το Resilovit® Pill έχει αναπτυχθεί από ειδικούς σε θέματα διατροφής και γυναικολογικής υγείας για την ασφαλή κάλυψη των διατροφικών αναγκών σε συγκεκριμένες καταστάσεις, όπως το στρες, η λήψη αντισυλληπτικών, η κακή διατροφή κ.ά. Το Resilovit® Pill υποστηρίζει τη σωματική και πνευματική ευεξία και ανθεκτικότητα, ώστε να μπορέσετε να ασχοληθείτε με αυτό που είναι πραγματικά σημαντικό: τη ζωή σας!

Resilovit® Pill: Για την εξισορρόπηση της ανεπάρκειας θρεπτικών ουσιών

Το χάπι Resilovit® είναι ένα προηγμένο συμπλήρωμα διατροφής που αντισταθμίζει τις διατροφικές ανεπάρκειες που μπορεί να εμφανιστούν όταν μία γυναίκα λαμβάνει αντισhttp://www.resilovit.grυλληπτικά ή διανύει περιόδους στρες ή έντονης σωματικής δραστηριότητας. Παρέχει στον οργανισμό ένα ορθομοριακό μείγμα βιταμινών όπως C και E, φυλλικό οξύ και άλλες βιταμίνες Β, μαγνήσιο, ψευδάργυρο και σελήνιο. Τα συστατικά αυτά συμβάλλουν θετικά* στη μείωση της κόπωσης και της κούρασης, υποστηρίζοντας τη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού και του ανοσοποιητικού συστήματος και προστατεύοντας ταυτόχρονα το σώμα σας από το οξειδωτικό στρες.

Resilovit® Pill: Για μια λαμπερή εμφάνιση

Για μια λαμπερή εμφάνιση, το χάπι Resilovit® περιέχει επίσης βιοτίνη, που είναι η «βιταμίνη των μαλλιών και δέρματος*» καθώς και βιταμίνη D, τη «βιταμίνη του ήλιου». Επιπλέον, ανώτατης ποιότητας προανθοκυανιδίνες από το Superfood Cranberry και Vegan Συνένζυμο Q10, συμπληρώνουν την παραπάνω ορθομοριακή φόρμουλα, για ακόμα καλύτερη υποστήριξη.

Resilovit® Pill: Ο ιδανικός σύμμαχος στη λήψη αντισυλληπτικών

Με την επιστημονική, περιεκτική του σύνθεση, το χάπι Resilovit® βοηθάει στην ελαχιστοποίηση των αρνητικών επιπτώσεων των ορμονικών αντισυλληπτικών στην ισορροπία των βιταμινών και ανόργανων συστατικών του σώματος, για ένα δυνατό σώμα και μία ελκυστική εμφάνιση, ακόμα και στην περίπτωση μακρόχρονης χορήγησης τους για ασφαλή αντισύλληψη.

Αυτό το καλοκαίρι απόλαυσε τον έρωτα και τη ζωή - εικόνα 1

*Ισχυρισμοί υγείας σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΕ

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό και το φαρμακοποιό σας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i