H Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο Shape Απριλίου: Πώς είναι μία μέρα από τη ζωή της;

Δες μέρος της συνέντευξής της που κυκλοφορεί στο Shape Απριλίου.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο Shape Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Shape

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έγινε περισσότερο γνωστή από τη συμμετοχή της στο Survivor, ωστόσο, δεν ήταν ένας διάττοντας αστέρας, αλλά ήρθε για να μείνει. Μιλώντας μαζί της, αντιλαμβάνομαι τους λόγους και ξεχωρίζω ένα βασικό της χαρακτηριστικό: την απόλυτη προσήλωση στους στόχους που θέτει η ίδια στον εαυτό της. 

Πώς είναι μια μέρα από τη ζωή σου;

Ξυπνάω αρκετά πρωί, στις 6:30 συνήθως, ταΐζω το γατάκι μας, που ουσιαστικά έρχεται και με ξυπνάει! Στη συνέχεια θα ετοιμάσω τα γεύματά μου, είτε για να πάρω στο γραφείο είτε μαζί μου, αν έχω εξωτερικά ραντεβού για την εταιρεία μου. Το απόγευμα θα κάνω την προπόνησή μου – διάδρομο στο σπίτι και κάποιες άλλες ασκήσεις HIIT, που μου έχει δώσει ο Κωνσταντίνος. Το βράδυ ασχολούμαι με τη μαγειρική για να έχουμε φαγητό την επόμενη μέρα. Είμαι μια πολύ παραδοσιακή γυναίκα!

Έχεις κάνει πολλές συνεργασίες τα τελευταία χρόνια. Τι έμαθες μέσα από αυτές; Ξεχωρίζεις κάποια ιδιαίτερα; 

Γενικότερα, πλέον θέλω να συνεργάζομαι με ανθρώπους με τους οποίους θα υπάρχει μια μονιμότητα στη σχέση και μια εξέλιξη. Θέλω να δένομαι με τα brands που εκπροσωπώ και μου αρέσει αυτό, γιατί μέσα από αυτή τη διαδικασία δημιουργείται ομάδα.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη με Reebok Nano
Shape

Αθλητικά παπούτσια Reebok Nano X1, Θα τα βρεις εδώ

Παρακολουθείς το Survivor; Ποια είναι κατά τη γνώμη σου η τελική πεντάδα; 

Φανατικά αυτό τον κύκλο, δε χάνω επεισόδιο. Θεωρώ ότι είναι ένας δυνατός κύκλος. Στην αρχή ήμουν μπλε, όμως τελικά υποστηρίζω τους κόκκινους, γιατί γνωρίζω και προσωπικά κάποια από τα παιδιά που συμμετέχουν. Όσο για το ποιος θα μπορούσε να προχωρήσει μπροστά, κι επειδή το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών και μπορώ να το επιβεβαιώσω, ξεχωρίζω τον Ηλία Μπόγδανο και την Καρολίνα. Μακριά επίσης θα φτάσει ο Τριαντάφυλλος, γιατί είναι ένα πρόσωπο που πολλοί αγαπούν να μισούν και πιστεύω ότι έχει κοινό που θα τον υποστηρίξει, αν και έχει ανέβει επίσης αγωνιστικά.

Θα πήγαινες πάλι;

Αν με ρωτάς για τώρα, ναι, θα πήγαινα. Αν μιλάμε για μετά από δύο ή τρία χρόνια, δεν ξέρω τι να σου πω, γιατί μεγαλώνω και, επειδή ξέρω να ακούω το σώμα μου, προφανώς γνωρίζω ότι δεν έχω πια τις ίδιες αντοχές. Έχει όμως να κάνει και με τις υποχρεώσεις που θα υπάρχουν, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Βρες ολόκληρη τη συνέντευξη της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στο Shape Απριλίου 2021 που κυκλοφορεί! 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i