SHAPE x adidas Runners Athens: Οι online προπονήσεις της εβδομάδας 5 έως 9 Απριλίου

Προπονήσου μαζί με το Shape και τους adidas Runners! Δες τα προγράμματα γυμναστικής, τις συμβουλές διατροφής και τα sessions που σε ενδιαφέρουν και join us online!

adidas Courtesy of adidas

To Shape ξεκινά προπόνηση με τους adidas Runners Athens. H πιo cool και ενεργή κοινότητα για προπόνηση στο τρέξιμο, γυμναστική, συμβουλές διατροφής και άσκησης, με τους καλύτερους coaches αναλαμβάνει να μας προπονήσει live, online (και φυσικά αν το επιτρέψουν οι συνθήκες) και για τις επόμενες 4 εβδομάδες θα είμαστε μαζί τους! Ξεκινάμε!

Αυτή την εβδομάδα δοκιμάζουμε προπόνηση για τρέξιμο, κάνουμε yoga, μαθαίνουμε τις καλύτερες ταινίες με θέμα το τρέξιμο (!) αλλά και τι είναι η διαλειμματική προπόνηση. Αν έχεις κατοικίδιο, μη χάσεις τις συμβουλές για άσκηση με το σκύλο σου, και θα είμαστε όλοι στο πρόγραμμα γυμναστικής για ενδυνάμωση. Ραντεβού στο adidas Runners Athens Facebook group κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, κάνε Join!

Το πρόγραμμα των προπονήσεων:

5 Απριλίου 

CAPTAIN'S HOUR & RUNNING PLAN 15:00 – 15:45 -By Captain Grigoris & Running Coach Zisis

Σε αυτό το session, ο Captain του community, Γρηγόρης Σκουλαρίκης, μαζί με τον Running Coach, Ζήση Πετσόπουλο, θα μοιραστούν όλα τα νέα της επικαιρότητας και θα παρουσιάσουν την δρομική προπόνηση της μέρας, δίνοντας όλα τα tips και την καθοδήγηση που χρειάζονται τα μέλη. Η προπόνηση θα είναι FARTLEK RUN - που αποτελείται από εναλλαγές ρυθμού (γρήγορo-αργό τρέξιμο), παίζοντας είτε με τον χρόνο είτε με την απόσταση. Είναι ωφέλιμη γιατί μας επιτρέπει να τρέχουμε σε υψηλή καρδιακή συχνότητα για αρκετή ώρα κερδίζοντας πολλές καρδιοαναπνευστικές προσαρμογές. Μάθε πολλά περισσότερα βλέποντας το Live μέσα από το Facebook Group adidas Runners Athens! Τι λες; είσαι για ένα Fartlek run;

VINYASA YOGA FOR A STRONG CORE 16:00 – 16:45 -By Guest Trainer Alexandra Rizou

45’ δυναμικής πρακτικής yoga από την Αλεξάνδρα Ρίζου, Yoga Instructor του community. Με πόζες όπως bakasana, plank, navasana και lolosana, γινόμαστε πιο δυνατοί και ενεργοποιούμε τους μύες του πηρήνα. Inhale, exhale and join us!

7 Απριλίου

CAPTAINS' HOUR 15:00 – 15:45 -By Captains Grigoris & Eleanna

Σ’ αυτό το LIVE, οι δύο Captains των adidas Runners Athens συζητούν για την επικαιρότητα και μοιράζονται με τα μέλη όλα τα νέα γενικότερα αλλά και φυσικά όλα τα νέα από τα running challenges που "τρέχουν" στην εφαρμογή adidas Running. Αυτή τη φορά όμως θα παρουσιάσουν κι ένα άκρως ενδιαφέρον θέμα: Running Movies, ταινίες με κεντρικό θέμα το τρέξιμο ή/και ιστορίες δρομέων, που εμπνέουν! Μην το χάσεις!

RUNNING PLAN & CHALLENGES 16:00 – 16:45 -By Running Coaches Dimos & Efi

Σε αυτό το session, οι δύο Running Coaches του community, Δήμος Χρονόπουλος και Έφη Σαλμά, θα μιλήσουν για τα running challenges που "τρέχουν" αυτήν την περίοδο στην εφαρμογή adidas Running, δίνοντας όλα τα updates ώστε να παρακινήσουν τα μέλη να λάβουν μέρος. Επίσης θα παρουσιάσουν την δρομική προπόνηση της μέρας. Το θέμα της αυτή τη φορά είναι η διαλειμματική προπόνηση, με κομμάτια παρατεταμένης ταχύτητας! Ποιος είναι ο βασικός λόγος που εκτελούμε τις διαλειμματικές προπονήσεις; Πώς βελτιώνουμε τους αγωνιστικούς μας ρυθμούς εντάσσοντας αυτές μέσα στο προπονητικό μας πλάνο; Πώς προπονήσεις τέτοιου είδους βοηθούν την αθλητική μας ψυχολογία; Αυτά και άλλα πολλά θα σχολιάσουν οι δύο coaches. Be there!

STRESS-FREE MINDSET 17:00 – 17:45 -By Mindset Coach Stella Ledaki

Τι είναι το στρες; Τι κάνουμε όταν έχουμε στρες; Πώς λειτουργεί ο εγκέφαλος, πώς το διαχειριζόμαστε και ποια βήματα θα μας βοηθήσουν; Η Mindset Coach του community, Στέλλα Λεδάκη, συζητά με τους καλεσμένες της για θέματα στρες και τις εμπειρίες τους, δίνοντας τα απαραίτητα tips στα μέλη.

9 Απριλίου

RUNNING PLAN & CHALLENGES 15:00 – 15:45 -By Running Coaches Dimos & Zisis

Σε αυτό το session, οι δύο Running Coaches του community, Δήμος Χρονόπουλος και Ζήσης Πετσόπουλος, θα μιλήσουν για τα running challenges που "τρέχουν" αυτήν την περίοδο στην εφαρμογή adidas Running, δίνοντας όλα τα updates, ώστε να παρακινήσουν τα μέλη να λάβουν μέρος. Σ’ αυτό το LIVE οι προπονητές θα δώσουν την προπόνηση της ημέρας καθώς και εναλλακτική αυτής για τους πιο αρχάριους δρομείς! H προπόνηση θα αφορά στο τρέξιμο μεγάλης διάρκειας, γνωστό ως long run!

WOMENS' TALK 16:00 – 16:45 -By Captain Eleanna & Running Coach Efi

Αυτό το LIVE θα είναι αφιερωμένο στον πιο πιστό φίλο του ανθρώπου, τον σκύλο του! Με αφορμή το challenge: RUN WITH YOUR DOG που θα ξεκινήσει την επόμενη μέρα στην εφαρμογή adidas Running, η Captain Ελεάννα Λίμα, μαζί με την Έφη Σαλμά, θα συζητήσουν για τους τετράποδους φίλους μας και πόσο ωφέλιμη είναι η φυσική δραστηριότητα μαζί τους. Στην συζήτηση, πολύτιμη θα είναι και η συμβολή του Κτηνίατρου, Λάζαρου Καρανάσιου, που ως ειδικός θα αναλύσει όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τα σκυλιά και τη φυσική δραστηριότητα μαζί τους.

BODY POWER 17:00 – 17:45 -By Running Coach Manos Stratidakis

Ετοιμάσου για ένα πρόγραμμα ενδυνάμωσης όλου του σώματος μέσα από στατικές κυρίως ασκήσεις υψηλών επαναλήψεων, από τον Running Coach, Μάνο Στρατιδάκη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i