Χριστίνα Φλαμπούρη, η αλπινίστρια της διπλανής πόρτας

Η πρώτη και μοναδική Ελληνίδα αλπινίστρια που κατόρθωσε να σκαρφαλώσει στις 7 υψηλότερες κορυφές του κόσμου μοιράζεται τις εμπειρίες της με το Esquire.

Χριστίνα Φλαμπούρη Χριστίνα Φλαμπούρη

Για κάθε "δεν μπορώ", που λέμε καθημερινά στον εαυτό μας, πάντα θα υπάρχουν "μικροί" ήρωες της διπλανής πόρτας για να το καταρρίπτουν. Μία από αυτούς είναι η Χριστίνα Φλαμπούρη, μία δεινή μαρκετίστρια που χωρίς "αθλητικό παρελθόν" κατόρθωσε να σκαρφαλώσει στις 7 υψηλότερες κορυφές του κόσμου. Είναι η πρώτη και μοναδική Ελληνίδα αλπινίστρια που ολοκλήρωσε το ορειβατικό project 7 Summits και μοιράζεται με το Esquire την εμπειρία της.

Πιάνοντας κάθε κορυφή

Πώς ακριβώς συνδύασες το απαιτητικό 7 Summits με την επαγγελματική σου καριέρα; Παλιά θα με άκουγες να παραπονιέμαι ότι δεν μου φτάνουν οι ώρες της μέρας. Έκοψα το "χαζό" χρόνο που σπαταλούσα στην τηλεόραση ή τα social media και πλέον είμαι 100% προσηλωμένη σε ό,τι κάνω. Για περίπου τέσσερα χρόνια, δεν έκανα ούτε μία ημέρα καλοκαιρινές διακοπές. Όλη μου η άδεια ήταν αφιερωμένη στις αποστολές. Απόλυτη ισορροπία μεταξύ εργασίας και ζωής, βέβαια, είναι πολύ δύσκολο να υπάρξει.

Δείτε περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i