Victoria Beckham: Δηλώνει υπέρμαχος του body positive και εξηγεί γιατί το skinny είναι "παλιομοδίτικο"

Η διάσημη σχεδιάστρια μόδας αναθεωρεί τις απόψεις της για τις αδύνατες σιλουέτες και παραδέχεται πως προσπαθεί να αποκτήσει όγκο.

victoria Beckham @instagram

Χωρίς αμφιβολία η Victoria Beckham συγκαταλέγεται μεταξύ των γυναικών που έκαναν μόδα την σούπερ skinny σιλουέτα. Ειδικές διατροφές που περιλαμβάνουν μόνο άφθονες πράσινες σαλάτες, προγράμματα γυμναστικής για αδύνατα πόδια, χέρια και ρουφηγμένη κοιλιά είναι μερικά μόνο χαρακτηριστικά του τρόπου ζωής που επιλέγει εδώ και δεκαετίες η διάσημη σχεδιάστρια, προκειμένου να δείχνει αδύνατη αλλά και γυμνασμένη. Στην τελευταία της συνέντευξη, ωστόσο, το πρώην μέλος των Spice Girls δήλωσε υπέρμαχος του body positive, σημειώνοντας μάλιστα πως το skinny είναι πια "παλιομοδίτικο".

Ίσως κάποιος που γνωρίζει καλά την 48χρονη μητέρα, θα παραξενευόταν στο άκουσμα των αναθεωρημένων της απόψεων, όμως σίγουρα θα είχε την περιέργεια να μάθει τον λόγο της ξαφνικής αυτής μεταστροφής. Συγκεκριμένα, η Victoria Beckham υποστήριξε πως τα σημερινά πρότυπα ομορφιάς, όπως αυτά έχουν διαμορφωθεί, καλώς προβάλουν την σύγχρονη γυναίκα "υγιή και με καμπύλες", τονίζοντας πως οι πολύ αδύνατες σιλουέτες φαίνεται πως είναι ξεπερασμένες. "Είναι παλιομοδίτικο να θες να είσαι πραγματικά αδύνατη. Νομίζω ότι οι γυναίκες σήμερα θέλουν να είναι υγιείς και με καμπυλες" ανέφερε στην αρχή, συμπληρώνοντας την δήλωση της με ένα ρητορικό ερώτημα προς όλες τις θαυμάστριες της "κάθε γυναίκα θέλει όμορφα, στρογγυλά και καμπυλωτά οπίσθια, σωστά;".

Η εντυπωσιακή αυτή αλλαγή πιθανότατα να οφείλεται στο τελευταίο ταξίδι της στο Μαϊάμι, με αφορμή των γάμο του πρωτότοκου γιου της, Brooklyn, με την αγαπημένη του Nicola Peltz. Και αυτό γιατί, σε άλλο σημείο της συνέντευξης επισήμανε χαρακτηριστικά πως απολαμβάνει την ιδέα ότι τα παιδιά της "περιβάλλονται" από γυναίκες με αυτοπεποίθηση και "ζουμερές καμπύλες. "Είναι πάρα πολλές οι ζουμερές γυναίκες στο Μαϊάμι και περπατούν στην παραλία με ελάχιστα ρούχα και μοιάζουν υπέροχες. Δείχνουν το σώμα τους με αυτοπεποίθηση. Ως μητέρα, λατρεύω το γεγονός ότι η Harper περιβάλλεται από γυναίκες που απολαμβάνουν τις καμπύλες τους" είπε.

Αποφασισμένη να αφήσει για λίγο πίσω της την skinny σιλουέτα, η Victoria παραδέχτηκε πως στην ρουτίνα γυμναστικής της πρόσθεσε προπονήσεις με βάρη, προκειμένου να αυξήσει την μυική της μάζα. "Πάντα φοβόμουν τα βάρη αλλά πλέον τα αγαπώ" κατέληξε, αφήνοντας όλους εμάς με το στόμα ανοιχτό.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Fitness

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i