Επιστροφή στο γυμναστήριο για τη Δέσποινα Βανδή - 4 μυστικά του fitness που μας διδάσκει

Η τραγουδίστρια μπήκε ήδη σε πρόγραμμα, αρχίζοντας ξανά γυμναστήριο. Τι δημοσίευσε στο TikTok;

Δέσποινα Βανδή Ιnstagram @desp1navandi

Μετά την ολοκλήρωση των καλοκαιρινών της διακοπών, η Δέσποινα Βανδή είναι και πάλι πίσω στην Αθήνα και στις καθημερινές της συνήθειες. Μάλιστα, η τραγουδίστρια μπήκε ήδη σε πρόγραμμα, αρχίζοντας ξανά γυμναστήριο, κάτι που έκανε γνωστό μέσα από τα social media. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok ένα βίντεο μέσα από το γυμναστήριο:

 

Celebrities όπως η Δέσποινα Βανδή διατηρούν την εκπληκτική τους φόρμα και αυτό φαίνεται να είναι εντελώς αβίαστο - στα δικά μας μάτια. Αλλά πίσω από τη λάμψη, αντιμετωπίζουν τις ίδιες προκλήσεις με εμάς τους υπόλοιπους. Σε αυτή τη δήλωσή της από το γυμναστήριο, η διάσημη τραγουδίστρια αναφέρθηκε σε μερικές από τις "δυσκολίες" που αντιμετωπίζει. 

"Με κατηγορούν ότι τους ξεφτίλισα γιατί είπα "καλό φθινόπωρο". Τι να πω τώρα, να χαλάσω τη διατροφή μου; Δυο μήνες ήμουν με πατάτα τηγανητή και πολλή ρακή και τώρα ξανά είμαι πρώτη μέρα στο σχολείο, που δεν το θέλω, αλλά θα πρέπει να ξεκινήσω", ανέφερε στο βίντεο δίνοντάς μας μια ματιά στην προσέγγισή της για τη διατήρηση της σωματικής της φόρμας, από την οποία μπορούμε πάρουμε και εμείς μερικές συμβουλές: 

1. Αγκαλιάζοντας τις εποχικές αλλαγές: Όπως πολλοί από εμάς, έτσι και οι διάσημοι περνούν εποχιακές διακυμάνσεις στη ρουτίνα και τη διατροφή τους. Η αναφορά της Δέσποινας Βανδή στο "καλό φθινόπωρο" δείχνει την επίγνωση των εποχών που αλλάζουν και τον αντίκτυπο που μπορεί να έχουν στη ρουτίνα της φυσικής κατάστασης.

► Είναι σημαντικό να αναγνωρίσεις ότι το fitness ταξίδι του καθενός μπορεί να επηρεαστεί από τις εποχές και να προσαρμοστείς και εσύ σε αυτές. 

2. Ισορροπία στις λιχουδιές: Η παραδοχή της Δέσποινας Βανδή ότι απολαμβάνει τηγανητές πατάτες και ρακή για δύο μήνες δείχνει ότι ακόμη και οι celebrities απολαμβάνουν όσα αγαπούν, κατά καιρούς. Αυτό τονίζει μια βασική πτυχή της διατήρησης ενός σώματος σε φόρμα: το μέτρο.

► Ακόμη και όταν απολαμβάνουν περιστασιακές λιχουδιές, celebrities σαν αυτήν προσπαθούν να εξισορροπήσουν τις απολαύσεις με μια, κατά βάση, υγιεινή διατροφή. Οπότε, διατήρησε και εσύ μία αντίστοιχη συνέπεια και μέτρο. 

3. Η σημασία της επιστροφής στον σωστό δρόμο: Η δήλωση της Δέσποινας Βανδή της ανάγκης να επανέλθουμε στον σωστό δρόμο, καθώς ξεκινά η χρονιά, είναι σημαντική για πολλά άτομα που προσπαθούν να διατηρήσουν μια σταθερή ρουτίνα φυσικής κατάστασης.

► Στη ζωή της μπορεί να είναι πολυάσχολη, αλλά αναγνωρίζει επίσης τη σημασία της επιστροφής στους στόχους της φυσικής της κατάστασης μετά από περιόδους απόλαυσης ή αδράνειας.

4. Μια ρεαλιστική προσέγγιση: Οι celebrities, συμπεριλαμβανομένης της Δέσποινας Βανδή, υιοθετούν συνήθως ρεαλιστικές προσεγγίσεις στο fitness. Δεν υποστηρίζουν τις ακραίες δίαιτες ή την υπερβολική προπόνηση. Αντίθετα, δίνουν προτεραιότητα στους ισορροπημένους τρόπους ζωής, που περιλαμβάνουν στιγμές απόλαυσης χωρίς ενοχές.

► Η ρεαλιστική προσέγγιση στο fitness είναι κλειδί για την επίτευξη μακροχρόνιων και υγιών αποτελεσμάτων. Η ευεξία και η υγεία δεν πρέπει να βασίζονται σε ακραίες δίαιτες ή εξουσιαστικές προπονήσεις. Αντίθετα, μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής που θα μας βοηθήσει να επιτύχουμε τους στόχους μας με σταθερότητα. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i