Πώς η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να κάνει πιο αποτελεσματική την προπόνησή σου

Μερικές εφαρμογές και wearables με τεχνητή νοημοσύνη για να ασκηθείς πιο αποτελεσματικά.

προπονηση iStock/metamorworks

O ρόλος της τεχνητής νοημοσύνης (AI) στη προπόνηση δεν είναι να καταργήσει τον -αναντικατάστατο- προσωπικό γυμναστή, αλλά να βελτιώσει την πρόοδό μας με μετρήσιμο τρόπο. Έχουμε γίνει μάρτυρες της χρήσης AI σε διάφορες πτυχές της ζωής μας, καθώς αναδιαμορφώνει τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνούμε, εργαζόμαστε, παίζουμε, καταναλώνουμε πληροφορίες και πλοηγούμαστε στον κόσμο.

Από τους εικονικούς βοηθούς που απαντούν σε ερωτήματα, μέχρι τους αλγόριθμους που προσαρμόζουν το περιεχόμενο και τις εφαρμογές που βοηθούν στις χρηματοοικονομικές επενδύσεις και στη διάγνωση της υγείας, ο αντίκτυπος της AI είναι αναμφισβήτητος. Τώρα, ο τομέας της γυμναστικής αγκαλιάζει τη δύναμη των big data για την κατανόηση της συμπεριφοράς των καταναλωτών, των προτιμήσεων και των μετρήσεων απόδοσης.

Στην επιδίωξη ενός πιο υγιεινού και αθλητικού τρόπου ζωής, οι καινοτομίες που βασίζονται στην AI τραβούν την προσοχή, καθώς εστιάζουν στην εξατομίκευση. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτά τα εργαλεία δεν μπορούν να αναπαραγάγουν την οπτική ενός προσωπικού γυμναστή, αλλά προσφέρουν σημαντική υποστήριξη για την ατομική πρόοδο.

Δείτε περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Fitness

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i