Ολική μεταμόρφωση σώματος από την Ελένη Πετρουλάκη και μεγάλη προσφορά μόνο για το SHAPE!

Απόκτησε το σώμα που ονειρεύεσαι με τη βοήθεια της Ελένης Πετρουλάκη και της ομάδας της. Bonus: Προσφορά για τις αναγνώστριες του Shape!

healthy-is-the-new-hot-picture-id697910226 Credit:PeopleImages

Από το 2016 η Ελένη Πετρουλάκη λειτουργεί το μοναδικό και πρωτοποριακό κέντρο Ολιστικής Μεταμόρφωσης Σώματος FitLab by Eleni Petroulaki, προσφέροντας εξειδικευμένες λύσεις με στόχο την καλύτερη ποιότητα ζωής σε γυναίκες, άντρες και παιδιά. Μέσω της πολυετής της εμπειρίας τα τελευταία 28 χρόνια, έχοντας συνδεθεί απόλυτα με το χώρο του wellness και του ευ ζην, αλλά και μέσα από βαθιά έρευνα, δημιούργησε το καινοτόμο πρόγραμμα T.B.M.O. (Total Body Make Over).

Το επαναστατικό T.B.M.O., που προσφέρεται αποκλειστικά από το Fitlab by Eleni Petroulaki, αποτελεί μια ολιστική λύση εξατομικευμένης διατροφής και άσκησης, για την απόκτηση ενός όμορφου αλλά και υγιούς σώματος. Στο Fitlab, οι βασικές απορίες του κόσμου σχετικά με το σώμα τους αλλά και την υγεία τους θα απαντηθούν μέσα από ένα πρόγραμμα που στόχο έχει να μυήσει τον καθένα σε ένα νέο και ποιοτικότερο τρόπο ζωής.

Γιατί να τρώω υγιεινά; Ποιος συνδυασμός διατροφής ταιριάζει με το δικό μου σωματότυπο; Γιατί να κάνω γυμναστική; Ποία γυμναστική ταιριάζει στο σωματότυπό μου; Ερωτήσεις που θα απαντηθούν από την έμπειρη ομάδα του Fitlab, μέσα από εξειδικευμένες και ολιστικές λύσεις για ένα καθημερινά υγιές σώμα .

Η ομάδα του Fitlab by Eleni Petroulaki αποτελείται από ανθρώπους που έχουν όραμα, αγάπη και προσωπικό στόχο για τη δημιουργία ενός ποιοτικού τρόπου ζωής. Καθηγητές φυσικής αγωγής, εργοφυσιολόγοι, διατροφολόγοι και ενδοκρινολόγοι σε συνεργασία με την Ελένη Πετρουλάκη, διαμορφώνουν την ομάδα του Fitlab προσφέροντας το ολιστικό πρόγραμμα Μεταμόρφωσης Σώματος T.B.M.O. μέσα από ένα ολοκληρωμένο εβδομαδιαίο πρόγραμμα εξατομικευμένης άσκησης και διατροφής.

Οι υπηρεσίες του Fitlab by Eleni Petroulaki γίνονται και μέσω διαδίκτυου και εγγυώνται πραγματικά αποτελέσματα. Πολλοί άνθρωποι από όλη την Ελλάδα & το εξωτερικό έχουν ακολουθήσει το προγραμμα με μεγάλη επιτυχία. Απόκτησε κι εσύ το ιδανικό σώμα, την ευεξία και την ενέργεια που χρειάζεσαι. Άλλαξε τη ψυχολογία σου, την υγεία σου και πάρε τη ζωή στα χέρια σου. Σίγουρα μπορείς αρκεί να υπάρχει η σωστή κατεύθυνση.

Σούπερ προσφορά μέχρι 20/12/'18

Για όλες τις αναγνώστριες του Shape θα ισχύει -40% για οποιοδήποτε πακέτο

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επισκεφθείς το www.elenipetroulaki.gr ή/και να επικοινωνήσεις με το Fitlab καλώντας στο 212 1043181.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i