Κάψε 500 θερμίδες σε μισή ώρα με αυτό το full body πρόγραμμα από το σπίτι

Και άλλες 200 την επόμενη μισή ώρα μετά την προπόνηση.

θερμίδες iStock

Είτε έφαγες πολύ την προηγούμενη μέρα και θέλεις να εξισορροπήσεις αυτό το περίσσευμα θερμίδων, είτε βρίσκεσαι σε μία περίοδο όπου στόχος σου είναι η απώλεια βάρος και λίπους, το παρακάτω αερόβιο πρόγραμμα από το YouTube κανάλι της trainer Rachel Gulotta, θα σε βοηθήσει να κάψεις έως και 700 θερμίδες μέσα σε μία ώρα. 

Τρέξιμο vs Σχοινάκι: Ποιο σε βοηθάει να χάσεις άμεσα βάρος;

Η προπόνηση αυτή σχεδιάστηκε για να είναι προσβάσιμη σε οποιονδήποτε. Υπάρχουν τροποποιήσεις για κάθε άσκηση σε αυτό το workout για οποιονδήποτε είναι αρχάριος, δεν μπορεί να κάνει ασκήσεις άλματος ή απλά θέλει να το κάνει λίγο πιο εύκολο. 

To tip της trainer: Εάν δυσκολεύεσαι με την πλήρη προπόνηση, κάνε τις τροποποιήσεις για ένα χρονικό διάστημα μέχρι να είσαι έτοιμη να εκτελέσεις τις πλήρεις ασκήσεις. 

500 θερμίδες σε μισή ώρα

"Η ποσότητα των θερμίδων που θα κάψεις από αυτήν την προπόνηση των 30 λεπτών διαφέρει από άτομο σε άτομο, αλλά έβαλα ένα μόνιτορ καρδιακού ρυθμού στον σύζυγό μου (ο οποίος καίει πολύ μέτρια ποσότητα θερμίδων) και έκαψε 483 θερμίδες μέχρι το τέλος της προπόνησης", αναφέρει η trainer στο βίντεό της και συνεχίζει: 

"Επιπλέον, έκαψε 220 θερμίδες ενώ ξεκουραζόταν για την επόμενη μισή ώρα που ακολούθησε την προπόνηση. Αυτό είναι το ωραίο με τις προπονήσεις HIIT, συνεχίζεις να καις θερμίδες ενώ ξεκουράζεσαι. Συνολικά, σε μια ώρα, έκαψε 703 θερμίδες από αυτή την προπόνηση των 30 λεπτών".

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Fitness

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i