Κορμί όπως της Ζιζέλ: κάν΄το εύκολα με Kung Fu

Ποιός είπε πως το Κung Fu αποτελεί μόνο πολεμική τέχνη. Η βραζιλιάνα Gisele Bündchen μας τρέλανε με το σφιχτό σώμα της, τρεις μήνες μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη και γέννα και αποδίσει το κορμί αυτό στην τεχνική του κουνγκ φου.

06.06.2013

Γράφει: Shape.gr

εχεις διαβασει

Κορμί όπως της Ζιζέλ: κάν΄το εύκολα με Kung Fu

Η Ζιζέλ ανέβασε μια χαρακτηριστική φωτογραφία στο λογαριασμό της στο Instagram όπου και τόνισε πως οφείλουμε όλοι να γυμναζόμαστε με κινήσεις Κung Fu.

Σύμφωνα με τις τεχνικές που μαθαίνει στο Boston Kung Fu Tai Chi club, η Ζιζέλ υποστηρίζει πως απέκτησε και πάλι σμιλεμένη σιλουέτα.

Η καλλονή ποζάρει με σπαθί στο χέρι και ο δάσκαλός της τονίζει:

"Η Ζιζέλ είναι απόλυτα συγκεντρωμένη σε κάθε κίνηση. Αναρωτιέμαι κάποιες φορές πως καταφέρνει τόσο γρήγορα να ρουφά τις γνώσεις που τις δίνουμε για κάθε ξεχωριστή κίνηση".

Το τοπ μόντελ, που έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της πριν τρεις μήνες, ασκείται στο κουνγκ φου τρεις φορές την εβδομάδα κατά μέσο όρο επί 90 λεπτά κάθε φορά.
Μαθαίνει γρήγορα νέες στάσεις και λατρεύει την προπόνηση σε ζευγάρια όπου μέσα σε 15 λεπτά μαθαίνει να αμύνεται και να επιτίθεται, πολλές φορές και με το σπαθί ή το ξύλινο ρόπαλο στο χέρι (όπως την είδαμε και στη φωτογραφία του Instagram).

H προπόνηση κουνγκ φου βοηθά στην εκγύμναση του κορμού και του πάνω μέρος του σώματος.
Ταυτόχρονα, με τις διαφορετικές στάσεις που παίρνει το σώμα, βελτιώνονται οι μυς των ποδιών και των γλουτών. Οι τεχνικές άμυνες σμιλεύουν τα μπράτσα και τους ώμους ενώ στην επίθεση σμιλεύεις την κοιλιά.

Η συγκέντρωση που απαιτεί το κουνγκ φου, με τα όπλα στο χέρι, αυξάνει την ισορροπία και ασκείται ταυτόχρονα και το πνεύμα.

Editor's Picks

Περισσότερα από Fitness

#shapegreece