Woman Power: Δύο από τα πιο επιτυχημένα running shoes μάς συστήνονται στη γυναικεία εκδοχή τους

Δύο λόγοι για να γιορτάζουν σε κάθε προπόνηση οι γυναίκες δρομείς.

adidas adidas

Όλο και περισσότερες γυναίκες επιδιώκουν να ανακαλύψουν τις αντοχές τους, ξεπερνώντας προσωπικά όρια και εμπόδια που εμφανίζονται μπροστά τους, μέσω του τρεξίματος. Η δημοφιλής αερόβια άσκηση αποκτά συνεχώς νέες θαυμάστριες, οι οποίες στοχεύουν όχι μόνο να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους, υιοθετώντας την σωματική δραστηριότητα στην καθημερινότητά τους, αλλά και να αποδείξουν ότι το γυναικείο φύλο δεν αποτελεί τροχοπέδη για την κατάκτηση της κορυφής.

Μελετώντας διεξοδικά την γυναικεία φύση, η adidas συνεχίζει να στέκεται δίπλα στο γυναικείο running community, παρουσιάζοντας δύο νέες εκδόσεις των πιο επιτυχημένων running παπουτσιών του brand, διαμορφωμένες αποκλειστικά για όλες εμάς:

Ένα running παπούτσι σχεδιασμένο από γυναίκες ειδικά για γυναίκες

Στο παρελθόν τα γυναικεία running παπούτσια αποτελούσαν προσαρμογή των ανδρικών, απλώς σε μικρότερα μεγέθη. Με την νέα έκδοση του ULTRABOOST 22 τα δεδομένα φαίνεται πως αλλάζουν, αφού πρόκειται για ένα αθλητικό παπούτσι που έχει δημιουργεί αποκλειστικά από μια γυναικεία ομάδα, η οποία φρόντισε να επανασχεδίαση την παλαιότερη έκδοση, ώστε να παρέχει στους δρομείς 4% περισσότερη επιστροφή ενέργειας στην πρώτη γραμμή απ’ ότι το γυναικείο ULTRABOOST 21.

adidas
adidas

Χρησιμοποιώντας μια διαδικτυακή βάση δεδομένων ανατομίας με 1,2 εκατομμύρια σαρώσεις ποδιών, το ULTRABOOST 22 είναι ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει μια βελτιωμένη εφαρμογή 360 μοιρών προς το γυναικείο πόδι. Η κομψότητα της εφαρμογής σε συνδυασμό με το λανσάρισμα της νέας απόχρωσης, αποδεικνύουν πως η adidas Running έχει επαναπροσδιορίσει τα standards του γυναικείου athleisure style.

Ατομική άνεση και περιβάλλον στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος

Ο δεύτερος λόγος για να γιορτάζουν κάθε προπόνηση οι γυναίκες runners είναι το ολοκαίνουργιο SOLARGLIDE 5, το οποίο σχεδιάστηκε με γνώμονα τις ανάγκες του γυναικείου πέλματος. Πρακτικά αυτό σημαίνει, ότι στην διάρκεια κατασκευής του παπουτσιού η ομάδα σχεδιασμού διεξήγαγε πολλές και διαφορετικές δοκιμές για να διασφαλίσει ότι η φόρμα παρείχε την καλύτερη δυνατή εφαρμογή στις γυναίκες δρομείς, προσφέροντας τους την απαιτούμενη ευλυγισία που χρειάζονται στο τρέξιμο.

τρέξιμο
Adidas

Με την διατήρηση της δυναμικής του Bubble Boost, της ενδιάμεσης σόλας που αποτελείται από εκατοντάδες κάψουλες Boost και του ανανεωμένου LEP 2.0, που βρίσκεται ανάμεσα στο Bubble Boost και στο Control Platform, εξασφαλίζεται στο πόδι περισσότερη ενέργεια, μετατρέποντας το καθημερινό τρέξιμο στην πιο ευχάριστη ενασχόληση της ημέρας.

SOLARGLIDE
adidas

Ταυτόχρονα, το SOLARGLIDE 5 αποτελεί την απόδειξη ότι η καινοτομία στον χώρο του αθλητισμού μπορεί να συνδυαστεί με την μείωση των πλαστικών απορριμάτων και κατ’ επέκταση την προστασία του περιβάλλοντος. Και αυτό γιατί, το πλεκτό μέρος του συγκεκριμένου runner παπουτσιού είναι κατασκευασμένο εν μέρει με Parley Ocean Plastic. Διαθέτει, δηλαδή, νήμα που περιέχει τουλάχιστον 50% Parley Ocean Plastic - πλαστικά απόβλητα, που αναχαιτίζονται σε απομακρυσμένα νησιά, παραλίες, παράκτιες κοινότητες και ακτές. Το υπόλοιπο υλικό του νήματος είναι ανακυκλωμένος πολυεστέρας.

Τόσο η κατασκευή, όσο και η σχεδίαση των γυναικείων running παπουτσιών της adidas, ULTRABOOST 21 και SOLARGLIDE 5, επιτρέπουν σε κάθε μία από εμάς να στοχεύουμε σε αυτό που οι περισσότερες δρομείς ονειρευόμαστε: να ζούμε έντονα, χωρίς να φοβόμαστε να διανύσουμε μόνες μας ή/και όλες μαζί, όσα χιλιόμετρα απαιτούνται για την κατάκτηση της προσωπικής μας κορυφής.
 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Fitness

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i