Οι κοιλιακοί της Megan Fox και το μυστικό του trainer της για απώλεια λίπους

Η fitness ρουτίνα της.

Megan Fox Instagram @meganfox

Η νέα ανάρτηση της Megan Fox στα social media συζητήθηκε ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα για δύο κυρίως λόγους: πρώτον έχει επιλέξει ένα bold σετ δια χειρός Jacquemus στο πιο hot χρώμα της σεζόν και δεύτερον γιατί αφήνοντας ακάλυπτους τους σμιλευμένους κοιλιακούς της δηλώνει πως "δεν γυμνάζεται". Πριν προλάβεις και την κατηγορήσεις ότι ψεύδεται ασύστολα – όπως όλοι πράξαμε αρχικώς – παρατηρώντας πιο προσεκτικά το caption της εκρηκτικής φωτογραφίας, που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θα παρατηρήσεις ότι πρόκειται για τη θρυλική ατάκα της κωμικού Joan Rivers: "δεν γυμνάζομαι. Αν ο Θεός ήθελε να κάνω επικύψεις, θα είχε τοποθετήσει διαμάντια στο πάτωμα".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

 

Η χολιγουντιανή σταρ εκτός από χιούμορ, διαθέτει επίσης και ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί ανελλιπώς μεταξύ των καθημερινών υποχρεώσεων της. Ως λάτρης της φυσικής κατάστασης και του υγιεινού τρόπου ζωής, η Megan Fox μοιράζεται συχνά με τους εκατομμύρια followers της πληροφορίες αλλά και tips για το πως διατηρεί άψογη τη σιλουέτα της εδώ και δεκαετίες.

H γυμναστική που ακολουθεί

Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξη της στο "E! News" αποκάλυψε ότι "ασκείται πολύ πολύ σκληρά δύο φορές της εβδομάδα", ενώ τις υπόλοιπες ημέρες επιλέγει πιο χαλαρά workouts που τη βοηθούν να διατηρείται σε φόρμα. "Γυμνάζομαι σκληρά δύο φορές την εβδομάδα, ακολουθώντας cardio ασκήσεις σε εναλλαγή με ασκήσεις με βάρη πολλών κιλών. Η κυκλική προπόνηση είναι από τις αγαπημένες μου" ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Διάβασε επίσης: Η άσκηση για λεπτή μέση και δυνατό κορμό

Σύμφωνα με τον personal trainer της, Harley Pasternak, η 36χρονη καλλιτέχνιδα και μητέρα τριών παιδιών ακολουθεί πιστά ένα workout που εμπλέκει ουσιαστικά πολλών μυικές ομάδες σε μια μόνο συνεδρία. Αυτό επιγραμματικά περιλαμβάνει: μια προθέρμανση πέντε λεπτών με στόχο την αύξηση των παλμών (καρδιαγγειακές ασκήσεις), μια άσκηση σμίλευσης για το κάτω μέρος του σώματος, μια για τόνωση των ώμων και της πλάτης και μια που στοχεύει στην άμεση ενεργοποίηση των κοιλιακών. Στο τέλος ολοκληρώνει με μια πεντάλεπτη αποθεραπεία.

Το μυστικό του Pasternak για άμεση απώλεια βάρους:

Ο fitness γκουρού των διάσημων, όντας ιδιαίτερα ενεργός στα social media, συχνά αποκαλύπτει "μυστικά" και "κόλπα" για καλύτερη φυσική κατάσταση. Σε πρόσφατη ανάρτησή του, μάλιστα, μίλησε για το "απόλυτο" μυστικό που χαρίζει άμεσα απώλεια βάρους. Με μια σύντομη και χιουμοριστική εισαγωγή αποκαλύπτει πως τέτοιου είδους μυστικό δεν υπάρχει και δεν υπήρξε ποτέ στα 31 χρόνια της καριέρας του ως personal trainer, παρά μόνο τα εξής απλά βήματα που όλοι πρέπει να ακολουθούν για ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής:

  • Περισσότερη άσκηση καθημερινά
  • Λιγότερη ζάχαρη στη διατροφή
  • Περισσότερη πρωτεΐνη και φυτικές ίνες στα γεύματα
  • Ποιοτικότερος ύπνος

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Fitness

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i