Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Ποιες είναι οι fitness και διατροφικές της συνήθειες;

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ποζάρει για το τεύχος Ιουλίου και γίνεται το cover girl μας.

sa

Παρότι στο τηλεοπτικό Survivor η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ξεκίνησε με την ομάδα των Διασήμων, όλη της η διαδρομή – στην πραγματική ζωή – και ο τρόπος που σκέφτεται την κατατάσσουν άνετα στην ομάδα των ανθρώπων που ξέρουν να παλεύουν και να κατακτούν τους στόχους τους.

Ποιο είναι το προπονητικό σου πρόγραμμα σε κανονικές συνθήκες;

Κάνω δύο με τρεις φορές την εβδομάδα personal training και πάντα κάτι επιπλέον. Επειδή βαριέμαι εύκολα, συνεχώς αλλάζω χόμπι και αθλήματα, αλλά πάντα κάτι κάνω. Πριν φύγω για το Survivor, είχα κολλήσει με τους latin χορούς και το padel tennis. Γυρνώντας, θέλω να κάνω τόσo πολλά, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει χρόνος, οπότε πρέπει να σκεφτώ καλά με ποια σειρά θα τα πάρω. Για εμένα, πάντως, η γυμναστική είναι μία από τις καλύτερες μορφές ψυχοθεραπείας. Εκτονώνομαι, ηρεμώ, διασκεδάζω. Η άσκηση, κι όταν λέω άσκηση, βάζω μέσα τα πάντα – χορός, πολεμικές τέχνες, ομαδικά - ατομικά αθλήματα –, έχει γίνει τρόπος ζωής για εμένα και πιστεύω ακράδαντα ότι ο καθένας μπορεί να βρει κάτι που να του αρέσει και να του ταιριάζει.

shape

Μulti-way μπικίνι LUNA SPLENDIDA

Ακολουθείς κάποια ειδική διατροφή; Ποιες είναι οι παρασπονδίες σου και πόσο συχνά υποκύπτεις;

Μετά από παρά πολύ ψάξιμο και διάφορες απόπειρες διαπίστωσα ότι σ’ εμένα ταιριάζει πολύ η διαλειμματική νηστεία και αυτήν ακολουθώ. Επίσης, προσπαθώ να τρώω όσο πιο υγιεινά γίνεται.

Υπάρχει κάτι που αποφεύγεις;

Αποφεύγω το ρύζι και τα ζυμαρικά, τα τηγανητά, τα γαλακτοκομικά, το πολύ ψωμί σε γενικές γραμμές. Πλέον, προσπαθώ να μειώσω όσο περισσότερο μπορώ το κρέας και για ιδεολογικούς λόγους, αλλά και γιατί πλέον τα κρέατα έχουν άπειρες τοξίνες και μόνο καλό δε μας κάνουν. Επίσης, λατρεύω τα όσπρια, τις σαλάτες και τα αβγά, που τα έχω κατά κόρον στη διατροφή μου. Η αχίλλειος πτέρνα μου είναι τα γλυκά. Εκεί δεν μπορώ να μην υποκύψω, γι’ αυτό έχω αποφασίσει να μην υπάρχουν γλυκά στο σπίτι.

shape

Μulti-way μπικίνι LUNA SPLENDIDA.

Βρες ολόκληρη τη συνέντευξή της στο Shape Ιουλίου που κυκλοφορεί! 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i