Υπάρχει άραγε τρόπος να κερδίσεις ένα ολοκαίνουργιο ενεργειακό σπίτι; Κι όμως υπάρχει (!)

Και έχει φροντίσει η ZeniΘ για αυτό.

ζενίθ iStock

Πώς θα σου φαινόταν η νέα σεζόν να σε έβρισκε σε ένα νέο ολοκαίνουργο, ενεργειακό σπίτι; Και ειδικά χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψεις ούτε χρήματα, αλλά ούτε και χρόνο στην αναζήτηση αυτού; Σίγουρα ονειρικό. Επειδή όμως τα όνειρα δεν είναι μόνο για να τα κυνηγάμε, αλλά και για να γίνονται πραγματικότητα, ο μεγαλύτερος διαγωνισμός που έχει γίνει ποτέ στον ελληνικό ενεργειακό κλάδο είναι ακόμα ενεργός, αναζητώντας έναν δεύτερο τυχερό για να χαρίσει το σπίτι των ονείρων του.

Με σύνθημα "Home Sweet Home" η ZeniΘ, ο πρώτος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, προσφέρει δύο ολοκαίνουργια σπίτια και πλούσια δώρα, μεταξύ των οποίων οικιακές ηλεκτρικές συσκευές, smartphones, laptops, για να προσθέσει κανείς στην gadget list του έξυπνες και εντυπωσιακές συσκευές, με σκοπό την διευκόλυνση της καθημερινότητας. Ο παραπάνω συνδυασμός αλλά και η περιέργεια μου να ανακαλύψω περισσότερους δυνατούς τρόπους να εξασφαλίσω ένα καλύτερο οικολογικό αποτύπωμα, ξεκινώντας φυσικά από την ενέργεια που καταναλώνω στο σπίτι μου, με οδήγησαν σε ένα από τα καταστήματα εξυπηρέτησης της εταιρείας, όπου πληροφορήθηκα για τον διαγωνισμό και δήλωσα απευθείας συμμετοχή.

Ζενίθ

Συζητώντας για τα οφέλη του ενεργειακού σπιτιού καθώς και για τους τρόπους βελτίωσης της ενεργειακής απόδοσης του δικού μου διαμερίσματος, που δεν είναι άλλοι από την επιλογή εναλλακτικών μορφών ενέργειας όπως το φυσικό αέριο, η επένδυση σε ηλεκτρικές συσκευές με ενεργειακή κλάση Α, ο ηλιακός θερμοσίφωνας, οι λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας και η καθαριότητα των ήδη υπαρχόντων, καταλήξαμε σε μια mini ιστορική αναδρομή στην εξέλιξη της ZeniΘ. Η αλήθεια είναι ότι δεν γνώριζα πως πρόκειται για την εξέλιξη της εταιρείας ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, η οποία εδώ και χρόνια με ασφάλεια και αξιοπιστία στηρίζουν εκατοντάδες νοικοκυριά και επιχειρήσεις, ενώ αποτελεί τον Νο1 πάροχο φυσικού αερίου στην Ελλάδα σε αριθμό συνδέσεων, αλλά και την πρώτη εταιρεία στην χώρα μας που προσφέρει υπηρεσία ολοκληρωμένης ενέργειας. Συγκεκριμένα μάλιστα, από το 2000 δραστηριοποιείται με επιτυχία στην αγορά του φυσικού αέριου και το 2017 πραγματοποίησε την είσοδό της στην αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας.

Ο διαγωνισμός, ωστόσο, ήταν το κύριο θέμα που με ενδιέφερε, επιστρέφοντας την αναφορά μας και πάλι σε αυτόν. Για μια στιγμή οι ελπίδες μου για την διεκδίκηση ενός νέου σπιτιού αλλά και διάφορων δώρων πήγαν να χαθούν, αφού όπως με πληροφόρησε ο υπάλληλος η μεγάλη κλήρωση για το πρώτο ολοκαίνουριο σπίτι πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Μάρτιο, αναδεικνύοντας έναν μεγάλο νικητή. Τη Δευτέρα 21 Μαρτίου στο κεντρικό της κατάστημα στο The Orbit, η ZeniΘ πραγματοποίησε τη πρώτη κλήρωση μέσω της οποίας τυχερή νικήτρια αναδείχθηκε η Ελπινίκη Βασιλοπούλου από τη Λάρισα. Η μεγάλη κλήρωση μεταδόθηκε και μέσω Facebook live από τη σελίδα της ZeniΘ, με οικοδεσπότες τους πρωταγωνιστές της καμπάνιας Δημήτρη Μακαλιά και Αντιγόνη Ψυχράμη, παρουσία του CEO της εταιρείας Fulvio Siotto αλλά και του Μάνου Εξαρχουλάκου, Eμπορικού Διευθυντή της ZeniΘ, με την παράδοση του σπιτιού να πραγματοποιείται στην Λάρισα, καθώς ήταν επιλογή της νικήτριας.

Ζενίθ

Βέβαια στάθηκα και πάλι τυχερή, αφού η ZeniΘ ετοιμάζεται να δώσει ακόμα ένα ολοκαίνουργιο σπίτι, συνεχίζοντας να προσφέρει δώρα μέσω των μηνιαίων κληρώσεων της. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες που δεν κέρδισαν έως τώρα, εξακολουθούν να έχουν πιθανότητες μαζί μου, καθώς ο διαγωνισμός συνεχίζεται μέχρι τον Ιανουάριο 2023, όποτε και θα αναδειχθεί ο δεύτερος μεγάλος νικητής. Για το πως θα λάβει κανείς συμμετοχή, χωρίς να χρειαστεί να βρεθεί σε ένα από τα κέντρα εξυπηρέτησης της εταιρείας, η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν συμμετοχή κάνοντας κλικ εδώ και συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους σε μια φόρμα επικοινωνίας. Δυνατότητα συμμετοχής έχουν όλοι ανεξαρτήτως, είτε είναι πελάτες της εταιρείας είτε όχι. Καλή επιτυχία, λοιπόν, και με το δεξί.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i